Malatya'nın Darende ilçesine cenaze için gelen otobüs kara saplandı. Yolcular 4 saat yolda mahsur kaldı.
Adana'dan Darende'ye yakınlarının cenazesi için gelen 01 AGJ 44 plakalı yolcu otobüsü, Darende ilçesi Yeniköy ile Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi arasında yoğun fırtınadan dolayı kara saplanarak 4 saat mahsur kaldılar. Cenazeye gelenler Darende Belediyesi'ne ulaşarak yardım istediler.
Belediye greyderleri kurtarma çalışmaları yaparken o da kara saplandı. Elbistan karayolları ekiplerine konu bildirildi. Elbistan Karayolları ekipleri yolu açtı ve otobüs Darende'ye ulaştı.
Otobüs yolcuları karayolları ekiplerine teşekkür ederken, "4 saat dağ başında kaldık. Otobüs çalışır vazıyette kalarak araç içinde ısındık" dediler.