SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otobüslere ve Duraklara Dezenfektanlar Konuldu

0
Güncellendi - 2020-03-25 02:17:55
Otobüslere ve Duraklara Dezenfektanlar Konuldu
A- A+ PAYLAŞ

PARKMETRE UYGULAMASI DA NİSAN SONUNA ERTELENDİ...Malatya Büyükşehir Belediyesi, oturma banklarına uyarı yazıları asarak, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Salgının en çok etkilediği, yüksek risk grubunda yer alan 65 yaş ve üstü vatandaşların cadde, sokak, meydan ve parklarda risk grubu oluşturmasının önüne geçmek için dinlenme banklarını kaldıran Malatya Büyükşehir Belediyesi, parklarda ve dinlenme alanlarında bulunup da kaldırılmayan banklara ise uyarı levhaları astı.

‘Oturulacak En Güzel Yer Evimizdir’, ‘Evimizde Kalalım’, ‘Birlikte Aşacağız’ sloganlarının yazılı olduğu levhalar cadde, sokak, meydan ve parklarda bulunan dinlenme banklarına Büyükşehir Belediyesi tarafından monte edildi.

Yine önlemler kapsamında otobüs duraklarına ve otobüs içlerine dezenfekte kutuları konularak, vatandaşların kullanımı sağlanıyor. Büyükşehir Belediyesine ait tüm otobüs duraklarına montajı yapılacak dezenfekte kutularının, kent merkezinde birçok otobüs durağına montajı yapıldı.

Öte yandan 23 Mart Pazartesi tarihi itibariyle başlatılması planlanan parkmetre uygulaması da Büyükşehir Belediyesi tarafından Nisan ayı sonuna kadar ertelendi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Otobüslere ve duraklara dezenfektan konulmuşken,Turgut Özal Tıp merkezinin servislerindeki odalarda dezenfektanlar toplatılmış durumda ve servislerin hiçbir yerinde mevcut değil, en büyük riski oradaki hastalar ve yaşlılar taşıyor yazık çok yazık !
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih erduran (4 yıl önce)
    Bir Fotoğraf çekip koymanan Temizlik bitmez motaş bir kendi arabalarına birde halk otobüslerine baksınlar her taraf pislik içinde yazıklar olsun birde çıkıp temizlik yaptık diyorlar demeki insan sağlığı hiç önemli değil kurum amirleri için Araçların saatleri değişiyor vatandaşın bilgisiyok eğer bunlar idareci ise bizler kara cahiliz Siz muhabir arkadaşlar haber yaparken bu günü değil tüm insanları düşünün..
    0
    0
    Yanıtla
  • Halk otobüsü malatya halkına yapılan en kötü hizmet, bebek arabası olunca yarısı kapanıyor, ne zaman gelip gittiği belli değil, bisikletten yavaş gidiyor, temizlik sıfır dersem iltifat olur,eksi kırk
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Malatya44 isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya 44 bu halk otobuslerini kim bu ilin başına bela etmiş ise yanlis yapmıştır biz motas otobuslerini istiyoruz ama iş işten geçmiş gibi görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Size 45 yaş otobüsler müstaak halk otobüsleri size ne yaptı motaşınki size iyi gelir ......özel halk otobüscü
    0
    0
    Yanıtla
  • Binmeyin beğenmiyorsanız zorla mi bindiriyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Minibüsten küçük adı otobüs, zaten şekli semali bur tuhaf.Daracık aralar, ön kısmı komple motor.Keşke kaldırılsa zaten zarar ediyoruz diyorlar devamlı
    0
    0
    Yanıtla
  • Şu otobüscülerin "beğenmezsen binme kardeşim , taksiye bin " laflarına verilecek tek cevap , otobüscülüğü beceremiyorsan sen git taksici ol , 30-40 kişinin canını taşıyorsun telefon elinden düşmüyor , engelliler için inip engellli rampasını açmazsın .... ve daha bir sürü sıkıntı . . . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih bey internet sitelerinde adamlar yazmış zaten neyin peşindesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Yedi günden beri dışarı çıkmadım kronik tansiyon ve şeker hastasıyım bugün hastaneye mutlaka gitmem gerekiyordu hashaneye durumumu bildirip izin alarak gittim şu andada yine eve kapandım yaşım 65 de değil ama kendim kadar diğer insanlarında sağlığına önem vermek zorundaydım ama sokak ve caddeler 65 yaşında insanlarla dolu değerli Malatyalılar lütfen yapmayın. sayın valim bunlara güvenlik güçleri olayın vahametini anlatsalar anlamayanlari bir yurtta misafir edelse sokağa çıkmalarına engel olabilsek çok iyi olur kanaatinde birisi olarak başta sağlık çalışanları olmak üzere emniyet güçlerimize belediye temizlik elemanlarına zorunlu kamu hizmetleri için görev başında bulunanlara hem sağlık hemde başarılar diler teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla