SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Derme Kanalına Uçtu, Sürücü Yaralandı

Otomobil Derme Kanalına Uçtu, Sürücü Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Beydağı Mahallesi Aspuzu Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, bir otomobilin sulama kanalına uçtu. Kazada sürücü yaralanırken, otomobil hasar gördü.

Edinilen bilgilere göre, Ş.E.T. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 44 HT 610 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma, ardından korkuluklara çarparak Derme Sulama Kanalı’na düştü.

Kaza sonrası olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü Ş.E.T., kazada hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı. İlk müdahalenin ardından yaralı, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazaya karışan otomobil, olay yerine çağrılan vinç yardımıyla kanaldan çıkarıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ramazan (2 ay önce)
    Bu güney kuşak yolunun kuyuönü tarafında konağa bağlanan kavşağı belediye neden o şekilde yapmış bilen var mı? Kavşağın yarısı diğer yarısından yüksekte, gece veya bilmeyen biri olsa arabayla uçar. O yola o kavşak hiç yakışmamış çok riskli, yeniden bir gözden geçirilmesi gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla