SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Evin Bahçesine Uçtu

0
Güncellendi - 2019-06-20 03:55:23
Otomobil Evin Bahçesine Uçtu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin evin bahçesine devrilmesi sonucu iki kişi yaralandı.

Şenay Korkmaz yönetimindeki 44 PH 844 plakalı otomobil, Kernek Mahallesi Gönültaş Caddesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin bahçesine devrildi.

Kazada sürücü ile evin bahçesinde oturan M.K. yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ülkü KOÇAK (4 yıl önce)
    Sayın hemşehrilerimiz. Güvenliğiniz açısından ELAZIĞ GÜNEY ÇEVRE YOLUNU kullanmanız rica olunur. :)))))) Ver coşkuyu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korku yolu (4 yıl önce)
    Orası ölüm yolu ordan her geçtiğimde çok şükür tehlike geçti diyorum geçmek dahi istemiyorum öyle yol mu olur ya bir yoldan güvenle geçmek birde ölmediğine şükrederek geçmek var o yolun biranönce yapılması gerekiyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Bu bayan sürücülerden, hepimizi Allah korusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • sessiz gemi (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    :D
    0
    0
    Yanıtla
  • emine (4 yıl önce)
    Allaha havale malatyanın bürokatları ölüm yolu orası inşallah mahşerde hesabını verin bir o yolu genişletmediniz kaldırım yok sayın gürkan bir tek başına o yoldan yürü nasıl korku ile gittiğimizi sende anla
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    Güney kuşak yolu bir türlü bitmedi. Orayı çok uzatmadan bitirmeliler.
    0
    0
    Yanıtla