SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Kamyona Çarptı, 4 Kişi Yaralandı

Otomobil Kamyona Çarptı, 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Otomobilin önünde seyir halinde olan hafriyat kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza Malatya-Adıyaman Karayolu Taşocağı mevkii Karapınar yol ayrımında meydana geldi. A.H. (44), idaresindeki 44 AAD 250 plakalı otomobil ile  Adıyaman'dan Malatya  istikametine seyir halinde iken önünde gitmekte olan  S.B. (35) yönetimindeki 44 LS 401 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilin ön kısmı kamyonun altına girdi.

Kazada  otomobil sürücüsü A.H. ile birlikte bu araçta bulunan P.H. (44), Y.H. (44) ve H.H. (35) yaralandılar.

Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (2 yıl önce)
    Kuzey Çevre yolunun geç yapılmasından şikâyetçi olan hemşerilerim.Daha önceki hükümetlerdeki koalisyon ortakları birbirini yiyeceğine herbiri beş-on klm.sini yapsaydı çoktan bitmiş olurdu.Ak Parti hangi birine yetişsin.Yılların ihmalini yine de iyi telafi ediyor.Chp iktidarda olsaydı belki 10 sene sonra yolu değil de maketini yapardı.Pardon yanlış söyledimKılıçdaroğlu 6 ayda 53 klm.yi bitirirdi!
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)Abdulkadir isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın. 72 yıllık çok partili dönemin tamamına yakını sağ partiler tarafından yönetildi. Başın sıkılırsa CHP yı suçlamaktan sakın imtina etme. Daha önceki sağ partilerden farkınız beşi bir yerdeyi son yirmi senede icat ettiniz.
    %77
    %23
    Yanıtla