SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Kanala Uçtu

Otomobil Kanala Uçtu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil kaldırıma çıktı, ardından demir korkulukları parçalayarak kanala uçtu.

Kaza, Pazar'ı Pazartesi'ne bağlayan gece yarısı 00.30 sıralarında Bostanbaşı Mahallesi Barguzu Caddesi üzerinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 06 FD1 659 plakalı otomobil cadde üzerinde seyir halinde iken, belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırma çıktı, ardından demir korkulukları da devirerek kanala düştü.

Kanala uçan ve yan yatan otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan 2 kişi yaralandı. Kazayı hafif yaralarla atlatan 3 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kaza yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri araçta ve yolda güvenlik önlemi aldı.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından otomobil kanaldan çıkartılarak otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Hakkı (1 yıl önce)
    Hiç kanal görmesek, yutturacaklar. Eski hali daha otantik ve hoştu. Şimdi ucube bir demir yığınına dönmüş. O kadar parmaklık ve demir, ceza evinde bile bulunmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yunus (1 yıl önce)
    Takip ediyorum her hafta 2-3 trafik kaza haberi Malatyada sorun büyük bunun anlamı bu,ama müdahale eden yok kelle koltuk turizm misali gidiyoruz
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Özgür (1 yıl önce)Yunus isimli kullanıcı yorumuna
    Araba gider insanda gider önemli olan insan adama veya kıza zarar gelmesinde mal mülk bulunur ama can bulunmaz
    %43
    %57
    Yanıtla
  • erkan (1 yıl önce)
    Tamamen sürücü hatası.Hız limitine uyulsa o kaza olurmuydu olmazdı.Yollarımızda sıkıntı yok sıkıntı kurallara uymayan sürücülerde.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Metin (1 yıl önce)
    Adam hiz limiti 50 km olan yerde 150 liyle gidiyor Sonrasi husran cumburulop balik misali
    %82
    %18
    Yanıtla
  • batuhan (1 yıl önce)
    Bostanbaşı caddesine o kanalı yapan sayın hacı başkan eseriyle gurur duyabilir çok mu gerekliydi sulama kanalı şeklinde bir kanal yapıp canım caddeyi trafik kaosu merkezi haline getirmek aşağıdaki fırınların önünde park eden araçlar daralan yollar iki araç bile yan yana geçemez halde birde lüks araçlarında yüz metre bile yol gitmekten imtina eden ters yöne giren araçlar açıkçası işi baştan yanlıştı böyle olacağı belliydi yazık oldu canım caddeye
    %55
    %45
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)batuhan isimli kullanıcı yorumuna
    Dogruyu söylemek çok mu zor Allah razı olsun o kanalı yapanlarda kim oldugunu bilmiyoru taraf degilim Trafik kazaları yüzde yüzü sürücü hatasında olur isviçrede italyada almanyanın bazı bölgelerinde öyle yolar var ki önünde giden aracın farı arkadaki geler sürücüye geliyor bazı yerler 5 ve 10 km lik yol sadece s cizerek gidiyorsun kaza olmuyor uyuşturucu alkol alan sürücü kanala uçar koyun sürüsüne dalar
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Koskoca kanala taktıkları korkulukları ben evimin balkonuna bile takmam o kadar güvensiz . Yaz olsa aynı şekil araba uçsa boğularak ölürdü sürücü . Bunları görmek için mühendis olmaya gerek yok 2 gram akıl yeterli. Acilen oraya boydan boya Çelik bariyer yapılıp suya araç düşüşü engellenmelidir bu çok önemli umarım belediye görür ama neyse ki pasaport skandalı ile uğraşmaktan çalışamaz hale geldiler
    %43
    %57
    Yanıtla