SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Kur'an Kursundan Çıkan Çocuklara Çarptı: 6 Yaralı

Otomobil Kur'an Kursundan Çıkan Çocuklara Çarptı: 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Darende’de meydana gelen trafik kazasından Kur’an Kursundan çıkan çocuklara yoldan çıkan otomobilin çarpması sonucunda 6 çocuk yaralandı.

Darende ilçe merkezinde D-300 Devlet Karayolu üzerinde  Somuncu Baba Bulvarında Rıdvan Aksoy 36 yönetimindeki 72  ABE 709 plakalı araç yol kenarında  park halindeki araca çarptıktan sonra, Kur’an Kursundan çıktığı bildirilen öğrencilere çarptı. Otomobilin ardından ve bir evin önündeki  bahçeye savrularak ağaçlara çarparak durabildiği bildirildi.

Kazada Yusuf Ömer Gündoğan (10), Hamidettin Çelik (9), Naci Gökçe (13), Mustafa Berat (12), Yusuf Aydoğan (9) ve Ahmet Sefa Çaptugu (13) yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Yusuf Ömer Gündoğan Malatya Eğitim ve Araştırmasına sevk edildi.

Soruşturma sürüyor.

ESKİMALATYA YOLUNDA..
Bu arada Malatya’da minibüs ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, 07.30 sularında Eszkimalatya  yolu Vaizpınar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D. A. idaresindeki 44 AAR 453 plaka Hyundai marka otomobil O. T. yönetimindeki 80 ADB 237 plaka servis minibüsü ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı sürücü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com- iha

Darende'deki kazadan fotolar

Eskimalatya yolundaki kazadan fotolar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatya Basimin Taci (2 yıl önce)
    Öncelikle yavrularimiza gecmis olsun acil sifalar diliyorum,sunu sormadan gecemiyecem kardesim sizin gözünüz nerde kimse hikaye masal anlatmasin yok yol kötü yok yol dar yok viraj var sen hizini görüsünü ayarlarsan birsey olmaz birde araba kullanirken baska hicbirseyle mesgul olmayin vekin bir parka yada yol kenarina isinizi halledin yazik bu ölen yaralanan insanlara Türkiye geneli ilk 6 ay trafik karasi 180 bin yapmayin ne olur...
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Özcan Gümüş (2 yıl önce)
    Selahattin Gürkan,geçen kış karyağışından bozulan çevre yolundaki çukur ve tümsekleri doldursun.Birçok araç şoförü çukurlara girmemek için zikzak çizerek kazalara sebep veriyorlar.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • necati (2 yıl önce)
    Yollarımız köstebek yuvası. Her yer dalgalı deniz gibi. Hele şehir merkezine gidene kadar bir çevreyolumuz var ki dalgalı deniz. Hizmeti bunlar yanlış anlamış. Bunun adı düpe düz hainlik.Malatya bunu hak etmiyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Orhan (2 yıl önce)
    Bana şehirler arası yolda 123 km/h hızla ceza yazıldı. (üst sınır 122). Bir de sinyal vermeden dönenler,ters şeritten gidenler vs vs var. Onlara da ceza yazılsa diyorum.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • üst sınır 122 değil 121. 122 km/s hızda yersin cezayı.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bekir (2 yıl önce)
    Trafik hizli gidenlere ceza yazmıyor 60 ve ya 70 le gidene ceza yazıyor ayrica şehir mezarligin orda acemi şoför egitim pisti var orda araclar okadar hizli gidiyor koyunsana oraya radar var diye bi uyarı yaxin cezayı hakedene ilkaki bir kaza olacak Allah korusun bir canmi yok olacak ama oto yollarda 77 le yazarlar cezayı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Okul servisleri başladı bir servis günde bir kaç okula öğrenci taşıyor o okuldan diğerine yetisecegim derken hız yapıyorlar kazalar kaçınılmaz oluyor, keşke eskiden olduğu gibi herkes evinin yanındaki okula gidebilsede bu servis olayından veliler olarak kurtulabilsek.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bulent (2 yıl önce)
    Malatya ve çevresinde çok kaza oluyor yetkililerin yolların durumunu gözden geçirmesi lazım
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Bulent isimli kullanıcı yorumuna
    Yollar bakımsız adete köstebek yuvası gibi asfalt dökülüyor bir müddet sonra o güzelim asfalt bir sebeple kaziliyor bu kısır döngü devam edip gidiyor.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (2 yıl önce)Bulent isimli kullanıcı yorumuna
    Önce çocuklara geçmiş olsun Allah bir an önce şifa versin Devlet yolları da gözden geçirsin O yolları biliyorum gayet iyi ilk önce sürücülere bir eğtim verilmeli fren boşaldı bahanesi sadece Türkiyede yol verme kavgası sadece bizde çünkü kuraları bilmeyen yol verme kavgası yapar Türkiyeden isveçe kadar 20 ülkede en az 4 mil km yaptım Türkiyedeki kadar eğtimsiz sürücüler görmedim Bu da hem canımıza hem malımıza çok büyük zarar veriyor savaşda dahi bu kadar can kayıbı olmuyor
    %100
    %0
    Yanıtla