SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Şarampola Uçtu.. 1 Ölü, 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-03-02 16:40:58
Otomobil Şarampola Uçtu.. 1 Ölü, 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, 7. Ana Jet Üssü yanında Akçadağ-Havaalanı Bahri yolu üzerinde meydana geldi.  Sürücüsünün öğrenilemeyen 44 LK 258 plakalı otomobil,   7. Ana Jet Üs Komutanlığı önünde virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Hurda yığınına dönen otomobilde bulunan Saime Öztürk (53) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Ramazan ve Özge Öztürk ile Muhammet ve Ezgi Kadali ise 112 acil servis ambulansları ile Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ibrahim444 (7 yıl önce)
    karayolları oraya bir demir bariyer koymadı .o viraj çok keskin bir viraj bahri yolu ve elbistan araçları oradan geliyor bunu bir an önce yetkililer mudahale etmesi lazım resimlerde görülüyo
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erhan (7 yıl önce)
    Vefat eden teyzeye ALLAH dan rahmet yakinlarina sabir diliyorum.Bu kaza ne ilk nede sonuncu olacak son 5 yıl içerisinde 25-30 kaza oldu neden yetkililer gereken tedbiri almazlar illaki siyasetçilerden biri kaza yapmasını gerekli?bariyer yapılsa bu kazalar maddi zararla patlatılabilir.YETKİLİLERE ÖNEMLE DUYURULUR. İNŞALLAH EN KISA SUREDE ÖNLEMLER ALINIR..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    İşte eski model bir tofaş, çelik jant vs. O hızla o viraja yüksek model bir arabaymış gibi girersen kendini de içindekileri de böyle tehlikeye sokarsın. Araç muayene istasyonu çalışanlarının biraz daha dikkatli olmalarını, özellikle eski model olup da dış görünüşü göze hoş gelen araçları daha dikkatli kontrol etmeleri gerektiği unutulmamalı...VeSSelam...
    %0
    %100
    Yanıtla