SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobil Sürüye Çarptı, 18 Koyun Telef Oldu

Otomobil Sürüye Çarptı, 18 Koyun Telef Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde otomobil sürüye çarptı. Kazada 18 koyun telef olurken, araçta da maddi hasar oluştu.

Kaza, 06.30 sıralarında Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ-Kepez mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Malatya istikametine seyir halinde olan Ö.A. (44) idaresindeki 06 BZ 5623 otomobil A.A. (43) yönetimindeki koyun sürüsüne çarptı. Kazada 18 koyun telef olurken, araçta ise maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • trafik (1 yıl önce)
    otoyolda durulmaz yaya olarak çıkılmaz hayvan giremez. ölümlü kaza bile olsa şoför ceza almaz kanun var
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (1 yıl önce)
    6.30 da hala karanlık oluyor.karayolu koyunyolu değil aracın ne suçu olacak tüm suç çobanda.araçtakiler canından olabilirdi.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    sürücü neden hatalı olsun. orası şehirlerarası bölünmüş anayol, hız sınırı 110 km. o yolda sürünün ne işi var. 20-30 km ile gidecek hali yok insanların o yolda.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Ehliyetin yok galiba varsa eğer nerde aldın orası demir yolu değil kara yolu
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Sürücü hatalı ise sürücü, bütün masrafları karşılamalı ve en ağır cezaya çarptırılmalıdır.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Salih (1 yıl önce)
    Aşırı hız yapmanın ne anlamı var . Hayvancılık| yapılan kırsal alanlarda uyarı levhasıda olması gerekir . Yazık günah hayvanlarda insanlarada
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Keşke kanunlardan biraz haberiniz olsa. Sürücünün değil çobanın suçlu olduğunu sigorta şirketinin araçtaki tüm masraflarını sürü sahabinden alaçağını bilseydiniz
    %67
    %33
    Yanıtla