SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçe Müdürü Trafik Kazasında Öldü

0
Güncellendi - 2020-03-29 00:09:24
İlçe Müdürü Trafik Kazasında Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Kaymakamlık Yazıişleri Müdürü, yönetimindeki otomobille kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada öldü.

İl merkezinden Hekimhan ilçesi istikametine giden Hekimhan Kaymakamlığı Yazıişleri Müdürü Bülent Kayar (43) idaresindeki 44 BN 436 plakalı otomobil, ters şeride girerek karşı yönden gelen Doğan G'nin (55) kullandığı 04 DC 88 plakalı kereste yüklü kamyon ile Yazıhan İlçesi kum ocakları mevkisinde çarpıştı.

Bülent Kayar, olay yerinde yaşamını yitirdi.

AA- iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Murat GÜVEN (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin Valilikte birlikte çalışmıştım. Ailesine sabır diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mamurekli (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Ailesi ve yakınlarının başı sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Hayat bir pamuk ipliğine bağlı gibisin ne zaman nerede ne olacağını bilmiyoruz Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Allah rahmet etsin taksiratını affetsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Yanlış sollama ve ölüm Allah rahmet eylesin yazik olmuş Allah sahiplerine sabır versin yavaş gitseydi keşke yollar zaten boş
    0
    0
    Yanıtla