SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Otomobilin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevre Yolu'nda meydana gelen trafik kazasında, yolun  karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti.

Kaza, saat 20.30 sularında Çevre Yolu'nun (Buhara Bulvarı) Sancaktar Mahallesi bölümünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan İ.Y. idaresindeki 42 EM 898 plakalı Volkswagen marka araç yolun karşısına geçmeye çalışan Ferit Polat’a (65) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan yaşlı adam ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Araç sürücünün ifade işlemleri için polis merkezine götürüldüğü kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Seyfo (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Lakin yaşlı şahıs denilince 85 90 yaşında bir insan sandım. 65 yaşında birine yaşlı diyorsanız o zaman bizim de ölüm zamanımız gelmiş. 65 yaş emeklilik yaşı. Hatırlatayım?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • başlığı görünce aynı şeyi düşündüm. Allah rahmet etsin yakınlarına sabırlar versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    çevreyolunu yaya yolu sanip bakmadan geçmeye çalışıyorlar yapmayin carpan insana vicdanlıysa omür boyu vicdan azabı duyduracaksınız araclar çevre yolunda mecburen süratli gidiyor gitmezlerse arkadaki araclar tamponuna dayanip once selektörle taciz sonrasinda yanından küfür ederek geçiyorlar serseriler cevre yolunda sahinlerle plakasını kapama düzeneğiyle kapatip makas atıyor polis gerçekten umursamaz davranıyor kimi ihbar edesin plakasız araç kaynıyor...
    %95
    %5
    Yanıtla