SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobille Çarpışan Ambulans Devrildi, 6 Yaralı

0
Güncellendi - 2021-08-27 22:56:20
Otomobille Çarpışan Ambulans Devrildi, 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

KAZAZEDE 112 PERSONELİNİN YARDIMINA VATANDAŞ KOŞTU.. Malatya’da otomobille çarpıştıktan sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ambulans yan yattı. Kazada  4'ü sağlık çalışanı olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 16.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Kömür Tevzi Caddesi’nde meydana geldi. Hamdi B. (19) yönetimindeki Opel marka 44 ACS 472 plakalı otomobil, cadde üzerinde İhsan E.Z. yönetiminde bulunan 44 EJ 495 plakalı Ford marka ambulansla çarpıştı. Kazada çarpmanın etkisiyle ambulans devrildi.

Kazada her iki aracın sürücüsü ile ambulansta bulunan sağlık görevlileri Turan C., Selvi B. ve Halil D. ile otomobilde bulunan Burak M. yaralandılar. Ambulansta sıkışan yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılırken, o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Kazayı canlı bir şekilde gördüm ambulans işi gereği hızlı geliyordu kazaya sebebiyet veren araç dönüş alacakken koca ambulansı görmeyip yola fırladı ambulans çarptı ve savrulmaya başladı şoför daha fazla araca çarpmamak için viraja daldı ve devrildi. Kısacası bilerek devirdi devirmese en az 10 arabaya daha vuracaktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalnız kurt (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Hasta almaya gidiyorlarmis duyduğuma göre
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (2 yıl önce)
    Kaza için çok geçmiş olsunda Malatya haber olarak kaza yapan araçların markalarını ve plakalarını niye yazma ihtiyacı duyuyorsunuz.Bari modellerinide yazında tam olsun. EDİTÖR'den: Haberin kaynağı olan İhlas Haber Ajansı'nın, trafik kazası haberleriyle ilgili böyle bir uygulaması var, o nedenle araçların markaları yazılıyor. Plaka yazılmasına ilişkin eleştirinizi ise anlayamadık, sakıncası ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (2 yıl önce)erkan isimli kullanıcı yorumuna
    adı üstünde haber kanalı neden ve niye gizlensin boş işlerle uğraşmayın herkes herşeyi bilsin kimsenin özel hayatına girmiyor sonuçta kaza olmuş ve detayları veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    mahalle arasında ambulansı yan yatıracak hızı nasıl yapmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Maliyeci (2 yıl önce)
    Ambulansın yol üstünlüğü olmasına rağmen bazı vatandaşlar bilerek yol vermiyor,kazaya sebebiyet verecek hareketlerde bulunuyorlar.Ambulanslara makas atan önüne bilerek kıran çok vatandaş gördüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (2 yıl önce)
    Her ne kadar trafikte geçiş üstünlüğü ambulansın olsada sadece hastaya giderken yada hastayı getirirken bu önceliği kullansalar amenna saygımız sonsuz lakin sadece trafikte ki üstünlüğüne güvenip dikkatsizce kullananlar ile hastayı bırakıp noktaya dönüş yaparken bile aynı önceliğe hakları yok bulundukları ilk yardım aracının önceliğini kullanıp insanlarıda trafikte mağdur etmelerini tasvip etmiyorum tabiiki sağlık çalışanları işlerini yaptıkları müddetçe başımızın tacıdır ama her işin de bir usuli vardır allah hepsine yardımcı olsun bu yazıda ki kastım yaralanan ekiptekiler değil yanlış anlaşılması allah hepsine acil şifalar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)Engin isimli kullanıcı yorumuna
    Umarım sürücü belgeniz yoktur.
    0
    0
    Yanıtla