SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobille Çarpışan Motosikletteki 2 Kişi Ağır Yaralandı

Otomobille Çarpışan Motosikletteki 2 Kişi Ağır Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada Suriye uyruklu 1'i çocuk 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Yeşiltepe girişi Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Medeniyet Caddesi üzerinde seyreden 44 AJ 097 plakalı otomobil ile 44 MA 1985 plakalı Mondial marka motosiklet çarpıştı. Kazada araçlar hurdaya dönerken, A.E.Ş. (19) ve H.E. (14) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazayı haber alarak olarak yerine gelen yaralı yakını Suriyeli öfkeli bir grup, otomobili taş yağmuruna tuttu. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, buradan Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan A.E.Ş. ve H.E.'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Bu arada, olay yerinden hastaneye giden öfkeli akrabalar nedeniyle, polis ekipleri hastanelerde de geniş güvenlik önlemi aldılar.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Orkun (3 hafta önce)
    Otomobil suçu yok adam şeridinde gidiyor motorsiklet şerit deyisip otomobile carpıyor.suriyeli grup otomobil taslaması ne ona anlam veremedim .bura muz cumhuriyetimi?yetkililerin derhal konuyu arastırmalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman (3 hafta önce)
    Bu Suriyelileri bu eylemden dolayı sınırdışı neden etmezler defolun gidin Esada taş atın yiyiyorsa
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kernekli (3 hafta önce)
    Motosiklet otomobili.n şeridine geçmiş.......hem suçlu hem güçlü suriyeli
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 hafta önce)
    Kaza olmayan gün yok malatyada belediye nerde ne yapıyo
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet (3 hafta önce)
    esad a atamadıkları taşı burada atıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • furkan (3 hafta önce)
    Adamlar Bide Toplanım Bizi Taşlıyorlar Onlarmı Sığınmacı Bizmi Anlam Veremedim Güzelim Malatya"nın Geldiği Drum Kimse İstemediği Halde Bir Milleti Neden İçimize Alıyorlar Bunları Ülkelerine Göndersinler Yardımsa Yardımı Orda Yapalım İçimizde Kalmalarının Bir Anlamı Yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 hafta önce)
    Bitleri kanlandı bunların grup olarak gelip saldırmalar helal olsun.Vay BE..
    %100
    %0
    Yanıtla