SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oynamadığı Haftayı Lider Geçti

0
Güncellendi - 2019-02-06 02:30:25
Oynamadığı Haftayı Lider Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde dokuzuncu hafta geride kalırken liderler değişmedi. A Grubu'nda Darendespor, B Grubu'nda ise Malatya İdmanyurdu (fotoğrafta) liderliklerini sürdürüyor.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde dokuzuncu hafta geride kaldı. A Grubu'nda 8, B Grubu'nda ise 7 takımın mücadele ettiği ligde heyecan giderek artıyor.

Büyükler liginde dokuzuncu hafta karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyleydi:

A Grubu

Orduzuspor-Malatyaspor: 2-2

Malatya Gücü-Hekimhan Girmana Belediyespor: 1-9

Demirspor-Arguvan Belediyespor: 2-3

Darendespor-1966 Malatya Gençlik: 1-0

B Grubu

Ataköyspor-Battalgazi Belediyespor: 2-3

Hekimhan Belediyespor-Sanayispor: 2-0

Doğanşehir Belediyespor-Kale Gençlerbirliği: 3-1.

Bu grubunda İdmanyurdu bay takım olarak haftayı maç yapmadan geçirdi.

DARENDESPOR ZİRVEDE ARGUVAN TAKİPTE

A Grubu'nda dokuzuncu hafta sonunda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alan Darendespor, 22 puanla zirvede yer alıyor. Yeşil beyazlılar, oynadığı 9 karşılaşmada 19 gol kaydederken, kalesinde 8 gol gördü.

Grup'ta ikinci sırada yer alan Arguvan Belediyespor ise şuana kadar 20 puan toplayabildi. Mavi beyazlılar, 9 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 1'de mağlubiyet alırken, 29 gol atıp, 9 gol yedi.

A Grubu'nda üçüncü sırada ise Hekimhan Girmana Belediyespor yer alıyor. Hekimhan temsilcisi, 9 hafta sonunda 16 puan topladı. Hekimhan Girmana Belediyespor, oynadığı 9 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik, 1'de mağlubiyet alırken, 22 gol kaydedip, 12 gol yedi.

Grup'ta bir maçı eksik olan Demirspor 14 puanla dördüncü, yine bir maçı eksik olan Malatyaspor ise 11 puanla beşinci sırada yer alıyor. Altıncı sıradaki Orduzuspor'un 9, yedinci sıradaki 1966 Malatya Gençlik Spor'un ise 5 puanı bulunuyor. Grubun son sırasında yer alan Malatya Gücü Futbol Kulübü'nün ise henüz puanı yok.

HAFTAYI BAY GEÇTİLER AMA LİDERLİĞİ SÜRDÜRDÜLER

B Grubu'nda dokuzuncu haftayı bay geçiren Malatya İdmanyurdu, şuana kadar topladığı 21 puanla namaglup liderliğini sürdürdü. Sarı lacivertliler, şuana kadar oynadıkları 7 karşılaşmanın tamamını kazandı. İdmanyurdu, 7 karşılaşmada rakip ağları 45 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü.

B Grubu'nda oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 3'te mağlubiyet alan Battalgazi Belediyespor, 15 puan ve averajla ikinci sırada yer alıyor. Kırmızı siyahlılar, 8 karşılaşmada 21 gol atıp, 12 gol yedi. Grup'ta 15 puanı bulunan bir diğer ekip ise Ataköyspor. Mavi beyazlılar, 8 hafta sonunda 5 galibiyet, 3'te beraberlik alarak, haftayı üçüncü sırada tamamladı. Ataköyspor, 8 haftalık bölümde 18 gol atıp, 13 gol yedi.

Grup'ta 12 puanlı Sanayispor dördüncü sırada yer alırken, 6'şar puanlı iki ekipten Hekimhan Belediyespor beşinci, Kale Gençlerbirliği ise altıncı sırada bulunuyor. Grubun son sırasındaki Doğanşehir Belediyespor'un ise 3 puanı var.

10'UNCU HAFTA MAÇLARI PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 10'uncu hafta karşılaşmaları 10 Şubat Pazar günü oynanacak. Karşılaşmaların programı şöyle:

A Grubu

Yeşiltepe 1 nolu saha

11.00 Malatya Gücü-Demirspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 Malatyaspor-Darendespor

Hekimhan İlçe Stadı

13.30 Hekimhan Girmana Belediyespor-1966 Malatya Gençlik Spor

Arguvan İlçe Stadı

13.30 Arguvan Belediyespor-Orduzuspor

B Grubu

Yeşiltepe 2 nolu saha

12.00 Kale Gençlerbirliği-Malatya İdmanyurdu

14.00 Battalgazi Belediyespor-Doğanşehir Belediyespor

Yeşiltepe 3 nolu saha

12.00 Sanayispor-Ataköyspor

Hekimhan Belediyespor haftayı bay geçirecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız