SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oyuncularımızı En İyi Şekilde Hazırlıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hasan Özer, Yeni Malatyaspor’un içinde bulunduğu durumda hem başarılı olmaya çalıştığını hem de sorunlarla mücadele ettiğini belirterek, herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirip, elini taşın altına koyması halinde ligi sağ salim tamamlayacaklarını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Özer, Ankara Keçiörengücü ile zorlu bir maç oynadıklarını ifade ederek, oyuncularını ortaya koydukları performanstan dolayı tebrik etti.

Ankara Keçiörengücü karşısında çok ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını dile getiren Özer, “İçeride galip gelememenin verdiği bir sıkıntıda vardı. Ankara Keçiörengücü maçında bunu ortadan kaldırdık. İlk dakikada attığımız golden sonra 89 dakika skoru korumak ve ikinci golü bulmak için ataklar üretmek kolay değildi. Bunları yaptık. İkinci golü de bulabilirdik ama önemli olan galip gelmekti. Bir golü atıp, korumak ve 3 puanı kazanmak bizim açımızdan çok değerliydi” dedi.

“OYUNCULARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLIYORUZ”
Özer, mücadeleye devam etmeye çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Bu hafta Denizlispor deplasmanı var. İlk devre itibariyle son maçımızı oynayacağız. Tabii Denizlispor’un da son 2 haftadaki performansı ortada. Onlarda deplasmanda ilk defa Adanaspor’u yendiler. İçeride de kolay kaybetmiyorlar. Tecrübeli oyunculara da sahipler, bir hoca değişikliği de oldu. Onlarda iyi puan topladılar ve şu an 12 puana geldiler. Transfer tahtasını açacakları konuşuluyor, bu ikinci yarının ne kadar zor geçeceğini gösteriyor. Rakiplerimiz olan Gençlerbirliği ve Denizlispor’un transfer tahtalarını açmaları bizim için olumsuz olsa da biz oyuncularımızı en iyi şekilde hazırlayıp, deplasmanda iyi oynayarak, istediğimiz puan ya da puanlarla döneriz.”

“DENİZLİ’DEN İYİ BİR SKORLA DÖNMEK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ”
Denizlispor deplasmanına birçok eksiklerle gideceklerini dile getiren Özer, “Hem sarı hem de kırmızı kart cezalılarının yanı sıra sakat oyuncularımız var. Eksik oyuncuların fazlalığı gerçekten bizi üzüyor. Tabii ki sahaya 11 kişi çıkacağız. Yedek kulübesinde oturan diğer arkadaşlarımızla beraber tam takım olarak gideceğiz. Tabii ki önemli eksiklerimiz var. Barış’ın dizindeki problemin ciddi olması, Donsah’ın aka adalesinde ciddi bir yaralanma olması canımızı sıkıyor. Ogün ve Abdulsamed sarı kart, Philip ise kırmızı kart cezalısı. Biz yine de sistemi oturttuğumuz için, oyun felsefimizi sahaya yansıttığımızda ve diğer oyuncularında performansını iyi tuttuğumuz için inşallah bir sıkıntı yaşamayız. Önemli oyunculardan yoksun olarak gideceğiz ama önümüzde bir 90 dakika var, gücümüzü sahaya yansıtarak bu maçtan da en iyi skorla dönmek en büyük hedefimiz olacak” diye konuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gezgin (1 yıl önce)
    Iyiki en iyi şekilde hazirlamissin hocam hazirlamasaydin biz denizlide 3 tane yer dik helal olsun hepinize
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Değerli hocam sizin ve oyuncuların emeklerine yazık oldu , süper ligden Kayseri 1.ligden Malatya, Erzurum, Denizli, Altay 3.puanlari silindi,adil gevreğe ve trollerine selam olsun.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • bilirkisi (1 yıl önce)
    belediye baskaninin bi 35 bin tl daha prim vermesi lazim ki maca konsantre ciksinlar.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Eksikler önemli ancak,sonuçta takım 11 kişi sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edecek.Bazı futbolcu arkadaşlar için önemli fırsat çıkıp kendilerini göstersinler.Sonuç ne olursa olsun iyi mücadele etsinler inşaallah sonuçta iyi olacaktır.
    %100
    %0
    Yanıtla