SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Pahalı Ürün' Kavgasında Alıcı ve Satıcı Yaralı

'Pahalı Ürün' Kavgasında Alıcı ve Satıcı Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde seyyar satıcı ile müşteri arasında “pahalı ürün” tartışması nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, 16.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Halfettin Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Avukat Sokak çıkışında kaldırım üzerinde çeşitli hırdavat ürünleri satan M.G. ile müşteri O.Y. arasında “pahalı ürün” tartışması nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavgada O.Y. kol kısmına aldığı bıçak darbesiyle, M.G. ise darp sonucu yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılardan biri Turgut Özal Tıp Merkezi'ne diğer yaralı ise Battalgazi ilçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler olayda kullanıldığı değerlendirilen bir adet bıçak buldu.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Ehap (3 hafta önce)
    Hırdavatçıyı domatesçiyi bırakın kardeşim asıl soygun Sanayi de tamirci lerde İşinin düzgün yapan çokkk azz sayıdaki tamirciye eyvallah ama diğerleri nin yatacak yeri yok bu milleti esas onlar soyuyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdi (3 hafta önce)
    Suçlu ne alıcı,ne satıcı.Asıl suçlu belli de korkumuzdan yazamıyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Soytarı (3 hafta önce)
    Soytarıları esnaf yaparsanız olacağı bu. Sorun bakalım hangisinin dedesi babası esnaftı. Bunların hepsi malatyaya sonradan gelen köylü çiftçiler iş bulamayınca hepsi önce el arabacı sonra esnaf oldu. Bunların genetiğinde esnaflık yok. Esnaflık bir kültürdür esanflık bir hayat tarzıdır bunlar esnaf olamaz. 20 yıl önce yoktular 20 yıl sonrada olmayacaklar. Sisteme ayak uyduramaz bunlar. Zincir marketlerin gölgesinde kalıp yok olup gidecek asıllarına dönecekler. Bunları hepsini 20 sene sonra köylerde aç maraba olarak göreceksiniz. Sistem bunları kusar. Yani sınuçta asıllarına dönecekler. Az sabır malatyalı. Eğer Malatya kalırsa haramilerin elinden. Mala çökenlerin elinden
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Zagor (3 hafta önce)
    Kimse kimseyi suçlamasın. Esnaf da haklı , müşteri de .. Esnaf sattığı malı aynı fiyata alamıyor. kira,elektrik,vergi, masraflar mecburen sattığı mala yansıtacak. Müşterinin geliri az,kazanç yok, sıkıntı çok ve herkes birbirine patlıyor. gelsin vurma öldürme,yaralama asıl sorgulanması gereken yeri ne hikmetse kimseler görmek istemiyorlar. Bunun yanında siyasi baskılardan dolayı denetim,kontrol,takip yapılamıyor yada YAPTIRILMIYOR.. velhasıl "kuyu derin değil ip kısa"misali. Aman! Sabrımıza öfkemize gem vuralım . Bir dakikanın öfkesi ile kırk yıl cezaevlerinde karılık yapmayalım.Vicdan ve merhameti elde tutmanın yolu şükür etmektir.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • adsız (3 hafta önce)
    Allah malatya esnafına merhamet versin depremin bütün acısını milletten çıkarıyor neredeyse bütün masrafı bir müşteriden çıkarmaya çalışıyor eline düşersen vay haline
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mertens (3 hafta önce)
    Bazı esnaflara deprem değil kıyamet lazım galiba akillanmalari için ...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ali (3 hafta önce)
    Fiyatını sordun pahalı geldi başka yerden al, esnafla neden tartışmaya giriyorsun?Canı sıkılan elini arkasına bağlayıp esnafla fiyat tartışması yapıyor.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Tarık (3 hafta önce)
    Esnaf inanın milleti soyuyor. O yüzden tüm alış verişi İnternet den yapiyoruz. Bazende Elazığ'a gidiyorum.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Başefendi (3 hafta önce)Tarık isimli kullanıcı yorumuna
    En mantıklısını yapıyorsun Tarık bey. 3 hafta önce Elazığdaydım salatalık 7,5.TL Domates 10 TL idi. Depremden bile ders çıkarmadıysak, 11 şiddetinde bile deprem olsa biz akıllanmayız. Bu şehirde insanlığı mum ile arıyoruz
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Anladık ya git elaziga yerleş o zaman. Her haberin altına Elazığ da alışveriş yapıyorum diyorsun. Sizin yüzünüzden ekonomi ilerlemiyor malatyada.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Hiç bir tane denetleyen memur , müfettiş , zabıta yok mu arkadaş , dünya lideri değilmiydi
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kernekli (3 hafta önce)
    Malatya esnafı bitmiş.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ahmet (3 hafta önce)
    Rabbim ıslah etsin, hepsi aynı değil ama azmıș olanlara azıcık insaf ihsan etsin inşallah, kefenin cebi olmadığını, ticaretin hırsızlık, vatandașı soymak demek olmadığını kalplerine ișlesin inș. Peygamberimizin o onurlu mesleğini, eskinin en güvenilir, emin insanı olarak bilinen esnafları ve esnaflığı ne hale getirdiler ya, gerçekten çok üzücü, onursuzca bașkalarını soyarak yașamayı tercih etmemek lazım. O eski ahilik kültüründen gelen esnaflık mesleğinin eski onurlu haline, esnafları tekrar en emin ve güvenilir insan olduğu günlere döndüğümüz gün bu memleket toparlar... .
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatya (3 hafta önce)
    İnanın malatyada bir şeyler almaya korkuyoruz çok yüksek fiyata mal satıyorlar üreticiden yok pahasına alınan kayısıya bile 400 TL fiyat istiyorlar vallahi küçük işyerlerinden bir toplu iğne almaya korkuyoruz genelde tek fiyat üzerine satış yapan Türkiye geneli şubeleri olan mağazaları tercih ediyoruz.
    %94
    %6
    Yanıtla