SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Pancar Çiftçisine 35 Milyon Ödenecek

0
Güncellendi - 2017-02-08 17:46:11
Pancar Çiftçisine 35 Milyon Ödenecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şeker Fabrikası tarafından üreticilerden satın alınan pancar karşılığında, alımda verilen avans dışında, 35 milyon 358 bin 888 lira ödeme yapılacağı bildirildi.

Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun, yaptığı yazılı açıklamada, 2016-2017 kampanya döneminde, üreticilerden 374 bin 389 ton pancarın satın alındığını belirtti.

Alınan pancar karşılığından 68 milyon 562 bin 772 lira bedelin tahakkuk edildiğini aktaran Altun, bu bedelin 33 milyon 203 bin 884 lirasının üreticilere avans olarak ödendiğini, kalan 35 milyon 358 bin 888 lirasının da ödenmeye başlandığını kaydetti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Bu fabrıka ve alanı artık sehır merkezınde kalmıştır ve çevre kırlıliğine yol açmaktadır! Hava lojmanlarında oturan arkadaşlarım nefes alamıyolar! Fabrıkayı organıze sanayı de uygun bır yere taşımaları en mantıklı olanıdır! Gec bıle kalınmıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Yine de bir milletin kaderi seçilecek bir kişiye bağlanamaz. Devletin devamlılığı açısından otokontrolü olan bir sistem olmalıdır. Yani yöneticinin yapacağı hataları engelleyecek bir sistem. Aksi halde ülkenin sonu olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sacit efe (7 yıl önce)
    Parlementer sistem içinde az daha şeker fabrikası da elden gidiyordu ama arazileri kaptırmaktan kurtulamadı? Bir de başkanlık olursa gelecek kişinin insafına milletçe kaldık o zaman Allah yardımcımız olsun ha Atatürk gibi bir halkçı adam olursa amenna ya tersi olursa yandık gülüm keten helva
    0
    0
    Yanıtla