SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Belgrad'da İşi Zora Soktu:3-1

0
Güncellendi - 2019-08-10 06:50:27
YMS Belgrad'da İşi Zora Soktu:3-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Sırbistan'ın Belgrad şehrinde Partizan takımı ile karşı karşıya geldi ve karşılaşmayı 3-1 kaybederek ikinci maç öncesi tur ümidini zayıflattı. Karşılaşmada Yeni Malatyaspor'un tek golü 84. dakikada Chebake'den geldi. Gökhan Töre'nin bir topunun direkten döndüğü karşılaşmada, rakip takım 3'üncü golü 89. dakikada kazandığı penaltıdan buldu. Savunmada büyük hatalar yapan Yeni Malatyaspor'da, kaleci Farnolle 3 pozisyonda rakiple karşı karşıyayken mutlak golleri engellerken, hücum oyuncuları da etkili olamayınca, skora boyun eğdi. Bu arada, Türk futbolunun harika frikik golleriyle de hatırlanan büyük ustası Sergen Yalçın'ın yönetimindeki Yeni Malatyaspor'da, hem Olimpija hem de Partizan maçlarında, duran topları Rahman Buğra kullanırken, oyuncunun bu topların neredeyse tamamını etkisiz ve kötü kullanımı nedeniyle, Yeni Malatya kazandığı korner ve serbest vuruşlarda da tehlike yaratamadı ve adeta "Sergen'in takımının duran top kullanıcısı bu Rahman Buğra mı olmalı?!" dedirtti.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sırbistan'ın Partizan takımıyla oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında, bir önceki turdaki Olimpija Ljubljana karşılaşmasının ilk 11'ine göre 1 değişikliğe gitti.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Partizan Stadı'nda oynanan maça Yeni Malatyaspor Farnolle, Cheabake, Mina, Mustafa Akbaş, Erkan Kaş, Robin Yalçın, Bifouma, Rahman Buğra Çağıran, Chaalali, Fofana ve Jahovic 11'i ile başladı.

Sarı-siyahlı takımın yedek kulübesinde ise Ufuk Ceylan, Gökhan Töre, Murat Yıldırım, Eren Tozlu, Hadebe, Donald ve Guilherme yer aldı.

Sergen Yalçın, 2. eleme turu rövanş maçında Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımıyla oynadıkları karşılaşmaya göre 1 değişiklik yaptı. Olimpija Ljubljana ile oynanan son maçta ilk 11'de sahaya çıkan Murat Yıldırım'ı yedeğe çeken Yalçın, yerine Chaalali'yi oynattı.

Bu arada, Tunuslu Chaalali de ilk kez bir resmi maçta Yeni Malatyaspor'un formasını giydi.

STAT: Stadion Partizana

HAKEMLER: Sergei Ivanov, Roman Usachev, Dmitry Safyan, 4. hakem Mihail Vilkov.

PARTİZAN: Stojkovic, Miletic, Ostojic (Dk. 79 Vujacic), Pavlovic, Urosevic, Stevanovic (Dk. 46 Asano), Zdjelar, Scekic, Tosic, Sadiq (Dk. 84 Ozegovic), Soumah

TEKNİK DİREKTÖR: Savo Milosevic

YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Cheabake, Mina, Mustafa Akbaş, Erkan Kaş, Robin Yalçın, Bifouma (Dk. 46 Gökhan Töre), Rahman Buğra Çağıran (Dk. 56 Guilherme), Chaalali (Dk. 71 Murat Yıldırım), Fofana, Jahovic

TEKNİK DİREKTÖR:Sergen Yalçın,

GOLLER: Dk. 4 Sadiq, Dk. 67 Asano, Dk. 90 Soumah (penaltıdan) (Partizan), Dk. 84 Cheabake (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Dk. 26 Zdjelar, Dk. 37 Ostojic, Dk. 40 Stevanovic (Partizan), Dk. 77 Mustafa Akbaş, Dk. 81 Erkan Kaş (Yeni Malatyaspor)

Karşılaşma Yeni Malatyaspor'un vuruşuyla başladı.

Dakika 2: Yeni Malatyaspor sağdan Jahovic'le atak geliştirdi, kornerle durduruldu. Atışı Rahman Buğra kullandı. Gelen topa Jahovic'den önce defans müdahale edip uzaklaştırdı.

Dakika 4: Ev sahibi takım öne geçti. Orta sahadan başlayan atakta Soumah sağdan topu sürdü ve cezasahasına ortaladı. Bomboş durumdaki  Sadiq Mesbah topu ağlarla buluşturdu:1-0

Dakika 6: Yeni Malatyaspor'un atak girişiminde Chaaleli, pasını verimli kullanamayınca, rakip kaleci topu aldı.

Dakika 11: Yeni Malatya sağdan Fofana ile atak geliştirdi. Bir rakibini geçen Fofana, cezasahasına girdi ve orta yaptı, defans ayak koydu ve topu kornere gönderdi. Rahman Buğra'nın kullandığı atıştan gelen topa Mina kafayı vurdu, yandan aut.

Dakika 15: Malatya atağında Bifouma kornerle durduruldu. Kornerden gelen topa uygun durumdaki Erkan Kaş çok kötü vurdu, aut.

Dakika 20: Partizan, sağdan atağa kalktı. Malatya defansının engelleyemediği top cezasahasını karıştırdı ve karambol yarattı. Defans tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 22: Yeni Malatya atağında, cezasahası önünde topla buluşan Rahman Buğra gelişine vurmak istedi. Ancak, çok kötü vurdu ve önemli bir pozisyonu kaçırdı.

Dakika 25: Partizan'ın organize gelişen atağında, Yeni Malatya engelleme yapamayınca, topla buluştuğu anda kaleciyle karşı karşıya kalan Seydouba Soumah vurdu, Farnolle mükemmel bir refleksle golü önledi.

Dakika 35: Topla Partizan cezasahasının önünde buluşan Robin Yalçın, direkt kaleye vurdu. Kaleci son anda topu yumruklayarak kornere gönderdi. Sonuç yok.

Dakika 43: Rakip atağı tehlikeli geçti. Soldan cezasahasına giren Urosevic, topun kontrolunu sağlayamayınca top Chebake'nin kontrolunda auta çıktı.

Dakika 45: Cezasahası önünde Tosic'in vuruşu, yandan az farkla auta gitti.

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+2: Chabake sağda ortasahayı geçti, faulle durduruldu. Kazanılan serbest atışı Rahman Buğra kullandı. Bu oyuncunun cezasahasına gönderdiği topu kaleci aldı.

Dakika 45+3: Partizan'ın kazandığı serbest atışı Tosic kullandı. Cezasahasına gelen topa Robin Yalçın müdahale ederek kornere gönderdi, sonuç yok.

İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Yeni Malatyaspor, ikinci yarıya Bifouma'nın yerine Gökhan Töre'yi alarak oyuna başladı.

Dakika 50: Yeni Malatyaspor soldan cezasahasına giren Sadiq'i engellemekte güçlük çekti. Mina'dan sıyrılmak isteyen Sadiq kendini yerde buldu. Partizanlılar penaltı beklerken hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 54: Yeni Malatyaspor'un etkisiz olduğu bu dakikalarda Soumah yine etkili oldu. Aldığı topla cezasahasına giren Soumah, Farnolle ile karşı karşıya kaldı ve vurdu. Farnolle yaptığı müdahale ile yine mutlak bir gole izin vermedib

Dakika 56: Yeni Malatya'dan Rahman Buğra çıktı, yerine Guilherme oyuna dahil oldu.

Dakika 58: Yeni Malatyaspor Gökhan'la atak geliştirdi. Topu ortadan süren ve cezasahası önüne kadar getiren Gökhan Töre sert vurdu, yan direkten dönen top Guilherme'ye geldi. Bu oyuncu kontrolsuz bir şekilde vurdu, auta gönderdi.

Dakika 64: Yeni Malatyaspor rakip cezasahası önünde baskı kurdu. Soldan ortalanan topa cezasahası önündeki Jahovic hamle yapmakta gecikince, topu kapan Partizanlılar kontraatak başlattılar. Malatya cezasahasına giren Osana vurdu, Farnolle müdahalesiyle gole izin vermedi.

Dakika 65: Yeni Malatya defansın sağ tarafında sürekli açık verirken, bu bölgeden gelişen atakta ortalanan topa kale önünde 2 Partizanlı boşa çıktı, Saumah vurdu, aut.

Dakika 67: Partizan bu dakikada farkı artırdı. Yine sağ taraftan sürdüğü topla cezasahasına giren Asano, çaprazdan üstüne açılan Farnolle'nin yanına vurdu. Farnolle bu kez topun ağlarla buluşmasını engelleyemedi:2-0

Dakika 79: Partizan'ın kullandığı serbest atışta, defanstan dönen top Osana'nın önüne düştü. Bu futbolcunun pas çıkardığı Soumah vurdu, Farnolle yine gole izin vermedi.

Dakika 82: Rakip takım atağında Mustafa Akbaş'ın kaçırdığı topa Soumah hamle yaptı. Cezasahasının önünde Erkan Kaş faulle durdurdu. Cezasahasının hemen önünde kazanılan atışı Tosic kullandı. Top defanstan döndü.

Dakika 83: Yeni Malatyaspor'un kontraatağı Gökhan Töre ile başladı. Bu futbolcu soldaki Fofana'ya topu çıkardı, soldan topu süren Fofana uygun durumdaki Guilherme'ye topu çıkarmayıp kaleye inmeyi denedi, kornerle durduruldu.

Dakika 84: Yeni Malatyaspor'un kazandığı korner atışını Gökhan Töre kullandı. Cezasahasına gelen topa Chebake yükselip kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi:2-1

Dakika 89: Defansta bir kez daha açık veren Yeni Malatyaspor, bu zaafının bedelini ağır ödedi. Orta sahadan sağa çıkarılan top bomboş durumdaki Tosic'e geldi. Bu futbolcu 6 pasa doğru ortaladı. Osana topa hamle yaparken Chebake müdahale etmek istedi, ancak top eliyle temas edince hakem penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 90: Partizan'ın kazandığı penaltı atışını Soumah kullandı ve golü kaydetti:3-1

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Karşılaşma Partizan'ın 3-1'lik galibiyetiyle son buldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Belgrad, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • EROL (5 yıl önce)
    Hiç de zor değil.Bu maçta ROBİN,GÖKHAN ve kalecimiz top oynadı.Diğerleri gezdi. Skor ne olursa oksun.Bu maça taraftar gitmeli.Bir Milli ruh oluşturmalı.Bizim için süper lig önemli değil. Başakşehir yenilirsin yenersin önemli değil.Telafisi var ama bu maçın telafisi yok.Farz edelim MİLLİ MAÇ oynuyoruz.Eleştirileri bir kenara bırakıp tüm Türkiye kenetlenmeli bu maç için.ONURUMUZ,GURURUMUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Bir maçlık yorum yanlış olur ancak genel olarak Bifuma,erkan,buğra,mustafa akbaş ancak 2.ligde oynayabilecek oyuncular.Bunlar bırak katkı vermeyi,takıma zarar veriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    SONUÇ OLARAK 1-0''DA YENİLSEYDİK MALATYA''DA 2-0''A TUR ATLIYORDUK ŞİMDİ YİNE 2-0 YENERSEK TURLUYORUZ DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK! AHH NE OLAYDI O SON DAKİKADA PENALTIYI YEMESEYDİK NE GÜZEL OLACAKTI AMA NEYSE HER ŞEY DAHA BİTMEDİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Ne kadar boş gereksiz yorum .partizan in sahasında lig başlamamış ancak bu olur . Adamlar 6 tane resmi müsabaka oynadı. Lig başlasın on hafta sonra burda gorecem hepinizi . Maça gelmeyen klavye taraftarları. Allah korusun kötü birşey olsa iyice batirirsiniz hayatınızda herşeye battik bittik misiniz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezgin (5 yıl önce)
    Transferin bitmesine 20 gün var kesinlikle bir stoper bir sol bek birde forvet alınmalı bu Mina ile erkan kas ile bu lig bitmez hoca da zaten 5 hafta sonra gider
    0
    0
    Yanıtla
  • ayturkan (5 yıl önce)
    1. murat hanı kahpece şehit eden itin posterini açanlara malatya'da gereken ders verilmezse yazıklar olsun. malatyalılar bu artık bir maçtan öte bir milletin onur şeref mücadelesine dönüştü. her malatyalı türk bayraklı tişörtü, elinde türk ve osmanlı bayraklarıyla mehter marşı eşliğinde sırplara gereken dersi olaysız bir şekilde net skorla vermelidir. futbolcular da canlarını ortaya koymalıdır. battalgazinin torunları sırplara dar edin o stadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    BEYLER tebrik ederim...Ama az koştunuz,yağmurlu hava serin koşun "çatlarsa doğuran kısrak utansın" gibi koşun...Malatya 30 derecede neyapacaksınız...onlarla baş etmek zor..Hoca dan taktik yok...kenarda durmak olmuyor....bu maç döner mi Döner ....Ama siz inanırsanız döner...
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    defansımız felaket ama Partizan defansı da felaket, bize net gol şansları verdiler. Buğra ya çok yükleniyorsunuz, kesinlikle faydalı oyuncu. Başından beri Ömer Şişmanoğlu dedim, gerçi jahoviç e top gelmedi, ben Bifuma ya taktım, yollanmalı. Murat'ın olmadığı yerde defans böyle zorlanır. Stopperlerimiz maalesef çok ağır, Murat ve Ahmet beraber oynasalardı defans bu kadar zorlanmazdı. Chabek çok kötü, acaba Berk sol bek oynasa nasıl olur diye sesli düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    Bifouma ve Fofana bu iki arkadaşın top kayıpları bütün oyunu bozuyor , takım oyunundan bihaberler ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyor , bunlara forma verilmemeli .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bifuma topcu değil.bifumadan fayda yok.bifuma gitsin..iyi olsa bizde olmazdı.. sevmiyorum bu adamı.. fayda yok..zarar çok.. gitsin yani...gitmeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    Farnolle olmasa 4-5 bile olurdu , Malatyada 2-0 bize yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    bence rövanş maçı istanbulda oynanmalı eğerki çekirdek öğütücü malatya stadında maç yaparsak zaten milletin bahaneleri hazır stad zaten dolmayacak çekirdekten fırsat kalırsada futbolcularımızı ıslıklayıp maçın sonunda coşkuyla yönetim istifa sesleri duyulacak,onun için maç istanbulda oynanmalı diyorum.bu arada yönetimi bende eleştiriyorum bende beğenmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (5 yıl önce)
    Kombine aldım ama erkan kaş ilk 11’de olursa maça gitmeyecem
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (5 yıl önce)
    Çok ağır bir defansımız var. Forvetleri ve santraforları hızlı olan takımlar bizim takımın defansının dağıtır. Ayrıca sol tarafımız felç. Varmı yok mu belli değil. Bifuma denen arkadaşda şahsına münhasır. sadece kendine oynuyor. Dün zaten hiç yok gibiydi. Mina kötü adam değil ancak hızlı olan her oyuncu adamın belini kırıyor. Dün mina çokda hata yaptı. Jahoviçde çok etkinliği olan bir arkadaş değil . Sahada yok gibiydi. Topu getirin ayağıma verin diyen golcülerden. mücadelesi zayıflamış. Konya da değil ama Göztepede daha etkiliydi. Başkanın Öncelikle defansa sol tarafa bir eldeğidirmesi bir forvete jahoviçi zorlayacak bir yedek. ayrıca kalecinin de yanına bir yedek alınması lazım. 4 oyuncuya ihtiyacımız var yani. Sol Bek Yedek Forvet Hızlı bir defans oyuncusu Yedek kaleci
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazarbey (5 yıl önce)
    HOCAM 4X4X2 DÜZENİNDE DEFANS SAGLAM OLURSA MİNAXHEDEBEXCHABEKEXERKAN ORTA ALANDA GUILHERMEXGÖKHAN TOREXMURATXBERK İLERİDE EREN VE JAHOVİC AKILCI BASKILI VE İSTEKLİ FUTBOL KAZANAN BİZ OLACAĞIZ INSALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • batalgazi44 (5 yıl önce)
    fornel olmazsa maç 6-1 olurdu. acil sol bek ve forvet başkan acil.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Cengiz (5 yıl önce)
    İlk maç da Erkan kötüydü ama özelikle son maçta iyi oynadı.Defansda Mina çok dağınık oynadı Mustafa iyi değildi.Yediğimiz 3.gode Chabeke ofsaytı bozdu bende hamleyi yanlış yaptı Bence Chali ve Buğra tercihleri yanlıştı.Donad Buğra nın yerine daha iyi olurdu.Elenmiyecek takım değil.Seyici baskısı çok çok önemli bu bilinçle maça gitmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (5 yıl önce)
    Her sene aynı terane. O kadar transfer dönemi geçiyor ama adam akıllı bir ihtiyaç duyulan yerlere transfer gelmiyor.fofana, jahovic, Buğra, Erkan, Mustafa Akbaş falan bunlar bomboş futbolcu. Gökhan töre dışında futbolcu diyebileceğimiz yok adam akıllı. Fernolle olmasa fark 6 olurdu herhalde. Yapacak bişey yok. Mukadderat bu. Demekki bizim çağımız bu .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Malesef savunmadaki 4 oyuncumuzda berbat oynadı. Onlara yetersiz kapasitedeki Buğra’da katılınca sonuç bu. Hatta Farnolle sayesinde ucuz kurtardık.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali444 (5 yıl önce)
    Mina sız oynamak lazım bence. Minanın yavaşıgını Sadık hallediyodu ve Minanın acıgını gecen sene göremiyorduk. Adam sadece hava topunda etkili. Başka türlü çok ama çok yavas kalıyor. tosbaga bundan hızlı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Vay be Buğra Erkan Kaş UEFA maçında oynadı.Rüyalarında görseler inanmazlardı herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (5 yıl önce)
    Yagmur herseyi alt ust etti bu maci ya beraber yada biz alabilirdik ben bahaneyi yagmura bagliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahane hazir rakip.haklisin ayni sahada oynamadi sen birak yorum yapmayı az ders ine bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms'li (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Onlarda ayni durumdaydi ama sans onlara guldu toreyle Guilherme ilk 11 de olsalardi durum baska sekil olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • He gardaş he sen antrenör ol adam.oyuncu ile 7 24 birlikte ne halde olduğunu o bilmiyor wen biliyorsun alternatifsiz kalitesi düşük bi kadro.ile.bu kadar en büyük sorun yönetimde
    0
    0
    Yanıtla
  • Dolu da yağabilirdi.Cocuklar ıslak formda ile oynadılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Mina diyorsunuz yaptıkları ve verdikleri var... Ya Rahman bugra bu adam kaç senedir hiçmi fayda göstermez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben.rahman ı yemin ederim bal.liginde oynatmam adamda mücadele.sifir bir halt olmaz bu adamdan yollayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)
    TRT spor un spikeri Malatya taraftarına iş düşüyor diyor iyi hoş da Allah aşkına taraftarıyla inatlaşan yönetimin kurduğu kadroya neden taraftar gelsin ki kadroya bakıyorsun içler acısı bekler mi dersin stoperler mi kimden başlayacağını şaşırıyor gelecek mac için de hayırlısı diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle bu savunma.ile.lig bitmez defans 4 lüsü hata üstüne hata yaptı robin yalçın sahada yoktu murat yıldırım oyuna sonradan girdi yoklardaydi açıkcası defans ın kötü olması ortasaha da top dahi yapamayan ayağında top tutmaktan aciz önlibero lar var bizde yazıkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (5 yıl önce)
    Sergen hocam ne olur şu takımın kulağını çek ve ne olur böyle oynatma. Senin suçun yok hocam eldeki oyuncular patates. Bu mağlubiyet yönetimin zaferi. Böyle ırkçı bi takıma yenildiğimizi içime sindiremiyorum. Gökhan töre ve guilerme ilk 11 e öteki lanadı fofana ve bifuma aralarında aırayla oynasınlar. Jahovic ilerde tek kalıyor. Buğra buraların oyuncusu olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Sol bek stoper ve forvet gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Minaaa.. bu sezon boş beleş oyuncusun
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (5 yıl önce)
    uefa katılaçağımız belli iken geçen seneden daha kötü kadro kurmak. alınan oyuncular ortada jahovıc ömer şimmanoğlu 5 kat daha iyiydi. mina maçta yoktu zaten bu kadroyla bırak uefa lig bir arada gitsin ligde zor durumda kalır takım. yönetim yine hüsran.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle ömer şuan olsa jahovic den daha yararlı olurdu yazikk
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    kesinlikle katılıyorum ne al veri var ne top indiriyor pası yok geziyo sadece.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ariva (5 yıl önce)
    Arturo mina yaktın bizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezgin (5 yıl önce)
    Mina ve erkan kas la bu takım hayatta olmaz Mina her pozisyon adamı kaçırdı erkan kas penaLtı öncesi uzaydan gelen topta yerinde yoktu yokmu bu takımda erkan kas yerine oynayacak bir adam 3 maçtır dk.70 sakatlaniyor baldırı çekiyor oynatma artık...
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (5 yıl önce)
    Burada geri dönüşü zor geçmiş olsun.Zaten kadro yeterli değil birde allah muhafaza gruplara kalsan ligi kaybederdi bu takım bence isabet oldu !! Adil başkan'ın yerinde olsam gecenin en iyi kalecisi farnolle'da satarım yerine ufuk ceylan'la devam ederim.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Gratis (5 yıl önce)
    Böyle defans olmaz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (5 yıl önce)
    Bsşkan eminim maçtan keyif alıyosundur sırplara bizi ezdirmekten mutlumusundur
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (5 yıl önce)
    Mina mina mina minaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (5 yıl önce)
    Ben söylemekten bıktım. Mina bu takımın oyuncusu değil. Arkasına atilan her top pozisyon, topa müdahalede hamle hatası yapıp kolay çalım yiyor, ayağındaki topu zamaninda ayağından çıkarmadığında ya rakibe veriyor ya da kaptırıyor. Adamların defansı ağır ve kötü. Biz araya oynayacağımız hep kenara oynuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (5 yıl önce)
    Erkan Kaş diyorum daha ne diyeyim...
    0
    0
    Yanıtla
  • İlk maç da çok kötüydü ama son iki maç ta fena değildi ondan daha kötü MAkbaş ,Mina,Chaalali Yahoviç Fofana Biufuma hiç varlık gösteremediler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Bifuma önündeki topa bile müdahale etmiyor. İlk yarının sonundaki pozisyonu izleyin göreceksiniz. İlerde de rakibi karşılamıyor. Oynatmayın şu adamı yeter artık
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    katılıyorum , Bifouma ve Fofana bu iki arkadaşın top kayıpları bütün oyunu bozuyor , takım oyunundan bihaberler ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyor , bunlara forma verilmemeli .
    0
    0
    Yanıtla