SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pastanede Patlama.. 1 Çalışan Yaralı

0
Güncellendi - 2021-10-17 02:27:45
Pastanede Patlama.. 1 Çalışan Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir pastanede meydana gelen şiddetli patlamada 1 kişi yaralanırken, işyerinde büyük çaplı maddi hasar oluştu.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Nuriye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mimar Sinan Caddesi üzerinde bir apartmanın zemin katında bulunan bir pastanede henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı şiddetli patlama meydana geldi. Yaşanan patlamada işyeri çalışanlarından Mustafa Kömürkara yaralanırken, işyerinde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Olay yerine polis, sağlık, itfaiye ile doğalgaz ekipleri sevk edildi. Bölge sakinlerinin büyük korku yaşadığı patlamada ekipler iş yerinde inceleme yaparken, cadde araç trafiğine kapatıldı. Patlamada yaralanan Kömürkara'nın Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı olayda, ekipler işyerinde inceleme yaptı.

Patlamanın doğalgaz kaynaklı mı yoksa bir başka nedenden dolayı mı meydana geldiği araştırılıyor.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gideri var (2 yıl önce)
    ALLAH c.c. bizleri korusun. geçmiş olsun. Cana gelecek mala gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Haberi okumadan yorum yapma Burak bey Mimarsinan burası ayrıca her apartmanın altını imalathane yapılırsa ileride daha büyük felaketler o bina sakinlerini be çevredekileride etkileyecek saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa efendi buranın mimar Sinan caddesi olduğunu senden daha iyi biliyorum. Çünkü az ilerde oturuyorum Mahallenin ismi değil işyerinin ismi koyunoğlu. Önce sen yorumu dikkatli oku. Ayrıca imalathane olayını da bana değil buralara ruhsat veren belediyelere Şikayet edeceksin. Bendende saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (2 yıl önce)
    Koyunoğlu kurabiye burası. Kayısı çekirdeği unundan kurabiyesi ile meşhur. Mehmet Koyunoğlu na geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla