SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Perşembe Günü Okullar Tatil

0
Güncellendi - 2019-01-04 01:06:51
Perşembe Günü Okullar Tatil
A- A+ PAYLAŞ

Kar nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okullar, İnönü ve Malatya Turgut Özal Üniversiteleri 3 Ocak Perşembe günü için tatil edildi.

Valilikten konuya ilişkin saat 21.30 sıralarında yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak 3 Ocak 2019 Perşembe günü eğitime 1 gün süre ile ara verilmiştir.

Aynı tarihte hamile ve engelli kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır." denildi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut da, üniversitedeki tatil kararını, "Malatya il genelinde yoğun kar yağışı ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar nedeniyle öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Üniversitemize bağlı Fakülte ve Meslek Yüksekokullarında 3 Ocak 2019 Perşembe günü eğitime 1 gün ara verilmiştir. Sınav tarihleri, Üniversitemiz Senatosu tarafından yeniden belirlenerek ilan edilecektir." açıklamasıyla duyurdu.

İnönü Üniversitesi'nden de, "Yoğun kar yağışından dolayı ulaşımda yaşanabilecek aksamalar nedeniyle öğrencilerimizin final sınavlarında mağduriyet yaşamamaları için 3 Ocak 2019 günü yapılacak sınavlar ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yeni sınav tarihleri üniversitemiz web sitesinde duyurulacaktır. Tıp ve diş hekimliği fakültelerinde eğitime bir gün ara verilmiştir. Engelli ve hamile personelimiz idari izinli sayılacaktır." açıklaması yapıldı.

malatyahaber.com

FOTO: iha- AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ali (5 yıl önce)
    Meteorloji hiç tatmi leri tutturamıyor acaba neden
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Bir de İlçeleri görün,duyun ,Millet sokağa çıkamıyor,yöneticimiz uyuyormu..........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis44 (5 yıl önce)
    Arkadaş gece saat 03:00. Meteorolojinin sitesi sağnak yağışlı ve yağış oranı %40 diyor. Allah sizin gözünüzü kör etmeye kar kalmadı yağdı. Sizin suçunuz yok Elazığdan bakınca ancak bu kadar düzgün ve sağlam sonuç çıkar. O meteorolojiyi Elazığa bağlayan cesur millet vekilleri bu sandıkta sizi de unutmayacaz. Merak etmeyin. SAHİPSİZ MALATYA....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Malatya da böyle babacan vali görülmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafirrr (5 yıl önce)
    Sayın yetkililer lütfen tuzlama ve küreme çalışmaları yapın yoksa yarın her taraf buz pisti gibi olacak. Pazar günü gayet güzel çalışmalar yapıldı karla mücadele konusunda. Aynı çalışmaların çok daha aktif bir şekilde yapılması lazım bu sefer çünkü kar yoğun bir şekilde yağıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut özal öğrencisi (5 yıl önce)
    Bizim yarın Turgut özal tatil diyorlar.Fakat yarın sınavlar var bunun hakkında detaylı bilgileri nasıl öğrenebiliriz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sınavlar Üniversitenin Senato Kararı ile yeni bir tarihe ertelenecektir. Süreç bu şekilde işliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatyanın yazılı ve görsel basını nasıl bir habercilik yapıyorsunuz anlamadım.Yerel tv lerde bu konuyla ilgili bir haber dahi yok böyle habercilik olurmu.Yerel televizyonlar tam bir komedi böyle bir önemli haberi alt yazı olarak dahi veremeyen vuslat tv birde ulusal yayın yapıyoruz diye reklam yaparlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    sen hangi şehri yerel televizyonunu izliyorsun ?alttan yazı degil tam ekran verdi ertv
    0
    0
    Yanıtla