SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pişirici Hatice Usta..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da pide fırınında çalışan tek kadın usta Hatice Aknur, "Hayatta önemli olan zoru başarmaktır" dedi.

Malatya'da 15 yıldan beri kendilerine ait fırında ustalık yaparak ocakta pide pişiren 4 çocuk annesi Hatice Aknur (38), yaptığı işten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Pide fırınında tırnakçının açtığı hamuru ekmek küreğinin üzerine koyarak ocağa atıp pişiren Hatice usta, "Çok zor bir iş ama yapıyorum. Önemli olan hayatta zoru başarmaktır" diye konuştu.

Eşinin de fırıncılık yaptığını söyleyen Aknur, kadınların kendisine ilgi gösterdiğini, erkek müşterilerin ise zaman zaman ocak başında kendisini görünce şaşırdığını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız