SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis 4 Silah Ele Geçirdi

0
Güncellendi - 2020-07-06 00:45:54
Polis 4  Silah Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis ekiplerince asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent genelindeki uygulamalarda aranan şahıs, silah, kesici alet ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte iki motosiklet çalınması iddiasıyla harekete geçti. Ekipler, 15 farklı iş yerinden 72 saatlik güvenlik kamera görüntüleri izleyerek 2 şüphelinin kimliğini tespit ederek yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanırken diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş ekipleri, kent genelinde yapılan uygulamada şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada 1115 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ise bir adresten hırsızlık yapıldığı iddiasıyla harekete geçti. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucu 1 şüpheli tespit edilirken çalınan 3500 lira ve 3 altın yüzük ele geçirildi. Şüphelinin adresinde yapılan aramalarda ise 4 silah, 33 mermi ve 2 kesici alet yakalandı.

Öte yandan kent genelinde yapılan uygulamalarda kesinleşmiş hapis cezası ve haklarında arama kaydı bulunan 41 şüpheli yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız