SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Otosuna Çarptı, 2'si Polis 4 Yaralı..

Polis Otosuna Çarptı, 2'si Polis 4 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, polis aracına arkadan çarptı. Kazada 2'si polis 4 kişi yaralandı.

Kaza, 23.30 sıralarında Malatya Çevre Yolu, Çöşnük kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Elazığ istikametinden gelen sürücüsü öğrenilemeyen 44 AS 641 plakalı Lada marka otomobil, önünde ilerleyen sivil polis aracına arkadan çarptı. Kazada 2’si polis 4 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, ekip aracına çarpan otomobil sürücünün 0.64 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kazazede polislerin sağlık durumunun iyi olduğu kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kebabcı44 (1 yıl önce)
    Her hafta kaza oluyor çöşük kavşağında yetkililer uyuyor uyuyun devam edin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasbi (1 yıl önce)
    Bu Lada marka arabaların hepsini trafikten men edeceksin, 1993 model ladam vardı... elinden belaya düşmüştüm, 2000yılında sattım kurtuldum, iki defa freni patladı, bir defa direğe çarptım, sürekli tamirciden çıkmadı araba, parçası yok... ruslar bile bu arabaya binmiyor...
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Poliserimize geçmiş olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sade Vatandaş (1 yıl önce)
    Tüm yaralılara çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.Kaza bu,heran olabilir tabi ancak arkadan çarpan aracın camında oluşan hasara bakılırsa,emniyet kemerlerinin takılı olmadığı anlaşılıyor.Baş ve boyun bölgelerimizin önemini anlatmaya gerek yok sanırım.Geceleri ve bilhassa yağmurlu havalarda daha yavaş ve dikkatli gitsek,emniyet kemeri taksak,kavşaklarda yavaşlasak kaza riski azalır.7/24 sabit EDS şart.(Kırmızı ışık ve hız denetimi olmalı sürekli)Emniyet güçlerimizin işi çok zor,kolaylıklar dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Polis memurları kasten adam öldürmeye teşebbüsden dava açsın aklı başına gelir.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Senin aklın bu ise sana kalsın
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Kimsenin aklına ihtiyacım yok, alkollü araç sür sonrada milletin canına kast et yok öyle bir dünya meraka etme sigorta avukatları şimdiden canını okumaya başlayacaklar işine bak
    %64
    %36
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    İşte senin aklın bu kadar, konuyu nereden nereye getirdin.
    %73
    %27
    Yanıtla