SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Sapık Peşinde!

A- A+ PAYLAŞ

Fuzuli Caddesi ve Belediye önünde iki bayanı kesici bir cisimle yaralayıp kaçan saldırganın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

İlk olay 18.40 sıralarında Fuzuli Caddesi’nde meydana geldi. 16 yaşındaki Z.G.T. adlı genç kız, görse tanıyabileceği bir şahsın elindeki bıçağı karnına doğru sallayarak yaraladığını ve daha sonra kaçtığını bildirdi.

Bundan kısa bir süre sonra da Belediye önündeki kavşakta ikinci olay meydana geldi. 23 yaşındaki S.C. adlı bayan, ışıklardan karşıya geçerken sırtında bir acı hissettiğini, tanımadığı bir şahsın yumruk atıp, kesici bir aletle sırtından kendisini yaraladığını ve kaçtığını söyledi.

Yaralılardan Z.G.T.’nin durumunun ciddi olduğu belirtilirken, polis saldırgan sapığı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız