SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Fuhuş Operasyonu

Polisten Fuhuş Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 4'ü Faslı kadın olan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde fuhuş, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temini yaptığı iddia edilenlere yönelik çalışma başlattı.

Bazı şüphelileri takibe alan polis ekipleri, fuhuş yaptığını belirledikleri yabancı uyruklu kadınların adreslerine operasyon düzenledi.

Fuhuş için yer temin ettiği öne sürülen M.A. ve C.D. ile Fas uyruklu kadınlar L.S, S.E.F, L.I. ve S.L, gözaltına alındı.

Şüphelilerden M.A. ve C.D, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Kadınlar, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hayati (6 yıl önce)
    keşke yertemini yapan beyfendilerin isimlerini ve fotoğraflarını yayımlasaydınız
    0
    0
    Yanıtla
  • has malatyalı (6 yıl önce)
    hersey güzelde sıpmapınarında şifa mah topalhafız sok bir artı bir var saatlik kıraya veriyolar bi el atsalar orayada tas kayıp yazık 18 yasındakı kızlara
    0
    0
    Yanıtla