SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Kaçarken Kaza Yapan Otomobilde Silah ve Uyuşturucu Çıktı

Polisten Kaçarken Kaza Yapan Otomobilde Silah ve Uyuşturucu Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, şüphe üzerine durdurulmak istenince kaçmaya başlayan içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil, kaza yapınca durdu. Araçta 1 tabanca ile uyuşturucu ele geçti.

Olay saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Bir otomobili şüphe üzerine durdurmak isteyen polis ekipleri, araç durmayınca kovalamaya başladı. Otomobil, Uçbağlar Mahallesi Kitap Sokakta kaza yaptı. Kazada araçtaki şahıslardan 1'i hafif yaralanırken, yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile 52 gram metamfetamin maddesi bulundu.

Biri ayakta tedavi edilen 4 şahıs, gözaltına alındı.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız