SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Silah Tacirlerine Büyük Darbe.. 36 Silah Ele Geçti

Polisten Silah Tacirlerine Büyük Darbe.. 36 Silah Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da silah ticareti yapan kaçakçılara yönelik olarak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyonda 34 tabanca, 2 av tüfeği ele geçirilirken, 11 şüpheli gözaltına alındı ve bunlardan 8’i tutuklandı.  

-Emniyet geniş çaplı soruşturma yürüttü  
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Malatya’da silah ticari yapanlara yönelik olarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Ekiplerin teknik ve fiziki takip sonucu piyasaya yasa dışı silah temin eden isimler ve bağlantıları tek tek belirlenerek operasyon düzenlendi.

-34’ü tabanca 36 silah ele geçirildi  
Operasyon kapsamında bir pikapta  ince arama yapan KOM ekipleri, aracın arka far yuvasında, torpido gözündeki zulalanmış bölümde, yedek lastik içinde poşetlere sarılı vaziyette tabancalar bulurken, bir evde yapılan aramada kanepede gizlenmiş vaziyette tabanca ve av tüfeği ile tabanca tamir malzeme ve yedek parçaları da ele geçirildi.

Operasyon sonucunda toplam 34 adet tabanca, 2 adet tüfek, 1071 adet çeşitli ebatlarda fişek, 54 adet şarjör ile 36 adet silah parçası ele geçirildi.

-8 şüpheli cezaevine gönderildi 
KOM Şubesi ekipleri silah ticareti yaptıkları gerekçesi ile 11 şüpheliyi gözaltına aldı. KOM’daki işlemlerin ardından Malatya Adliyesine sevk edilen şüphelilerden 8’i Sulh Ceza Hakimliğince yapılan sorgularının ardından haklarında tutuklama kararı verilerek cezaevine gönderildi. 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalısı (1 yıl önce)
    Özellikle Kom ve narkotik şubeye yaptığı görevlerden dolayı bir halk olarak teşekkür ediyorum ve aynı şekilde temiz ve cezalandırmalı çalışmalarından dolayı taktir ediyorum geçen gün önümde bir arabadan hem uyuşturucu aldılar anlık ve önünü keserek şok oldum böyle devam etmelerimi ve Allah onlara güç kuvvet vermesini dua ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğaç (1 yıl önce)
    Malatya Emniyetine Gönülden Teşekkür Ediyorum. Türk Polisi Çalışıyor Vatandaş Mutlu Oluyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Tüm Polis teşkilatını gönülden kutlarız
    %100
    %0
    Yanıtla