SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof.Dr. Beytur, İnönü Tıp Dekanlığı Görevini Prof.Dr. Aslan'a Devretti

Prof.Dr. Beytur, İnönü Tıp Dekanlığı Görevini Prof.Dr. Aslan'a Devretti
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı görevini, 3,5 yıllık Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği görevinin ardından 3 yıldır sürdüren ve rektörlük görevine Prof.Dr. Nusret Akpolat'ın atanması üzerine, rektöre kendi çalışacağı kadroyla çalışma fırsatı vermek için dekanlıktan istifa eden Prof.Dr. Ali Beytur (fotoğrafta soldaki), dekanlık görevine atanan Prof.Dr. Mehmet Aslan'a görevi devretti.

Tıp Fakültesi Dekanlığı makamında gerçekleşen ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Sağlam ile Prof. Dr. Ali Özer, İnönü Üniversitesi Genel Sekreteri Abuzer Kalkan ve Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan'ın da katıldıkları dekanlığı devreden Prof.Dr. Beytur, görevi devralan Prof.Dr. Aslan'a başarı dileklerini iletti.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olan yeni dekanı Prof.Dr. Mehmet Aslan, Prof.Dr. Cemil Çelik'in rektörlüğü döneminde 2012- 2015 yılları arasında Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliği görevinde bulunmuştu.

Dekanlığı devreden Prof.Dr. Ali Beytur, Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak görevini sürdürecek.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tecdeli (10 saat önce)
    Tip fakultesi icin icler acisi bir atama fakulte mezunlariyla konustugunuzda mehmet arslandan ne gibi bir egitim aldiniz cevap veremezler atama yaparken oncelikle kendi isinde basarili insanlari yonetici yapmak gerekmezmi bu insanlar sureklu kapali kapilar ardinda kulisler yapip bu islerin pesinde kosan insanlar fakultede herkes bilir. Hocanin acilde bir buyuk odasi var ve her yerinde kitap doludur surekli kitap okur ama asistanlarinin acil egitimiyle ne kadar ilgilenir tartisilir zaten kendisi acil yandali yapmis biri olmamasina ragmen kendine sessiz sakin bir ortam olusturup acile gecmis bu nasil bir sistem ayrica tartisilir. Ama mantikli serviste hasta takibi yok vizit desen servis gibi olmaz rahat akillica bir hamle tabiki. Simdi kendi sistemi bu sekilde olan hoca fakulteyi nasil ileriye tasiyacak. Orda canla basla calisan ve akedemik olarak yaptiklariyla bilinen diger hocalar nasil dekan olarak hocaya saygi duyacak bilemiyorum. Su ulkede calisarak kazinilacak yetiler atamayla verilme isi ne vakit sona erecek. Demeyle olmuyor dimi artik herkes prof da dunyada ne kadari karsilik buluyor. Birde surekli ayni cenahta bulunmus diger fakulteleri halle ulkelerdeki egitim ve sistemi gormemis sıg beyinlerden kurtulup gozlerimiz ne zaman acilacak.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Vedat Alan (11 saat önce)
    Üniversitemize şehrimize hayırlı olsun. Ali Beytur hocamızda üniversitemizde kıymetli bir hocamızdı Mehmet Aslan hocamızda değerli bir hocamız. İki güzel insanın güzel bir devri olmuş. Eline sağlık Ali Hocam, başarılar Mehmet Hocam.
    %67
    %33
    Yanıtla