SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PTT, 180'inci Yılını Kutluyor

0
Güncellendi - 2020-10-28 02:29:46
PTT, 180'inci Yılını Kutluyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya PTT Başmüdürü Hüseyin Zaif ve beraberindeki heyet, Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 180’ inci yıl dönümü nedeniyle Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette PTT Başmüdürü Zaif, kabullerinden dolayı Vali Baruş’a teşekkür ederek kurumun işleyişi ve vatandaşlara yönelik verilen hizmetler hakkında bilgi verdi.

Posta ve Telgraf Teşkilatının Cumhuriyetten önce, Milli Mücadele yıllarında ve sonraki dönemde de ulusal birlik, bütünlüğümüz için çok değerli hizmetler vermiş bir kurum olduğunu ifade eden Vali Baruş, “Haberleşmede başta olmak üzere özellikle son yıllarda bankacılık, kargo hizmetlerinde de çok büyük bir açığı kapatan değerli bir kurumumuz. Bundan sonraki süreçte de PTT’nin yeni geliştirmiş olduğu hizmetlerle beraber çok daha gelişmiş bir şekilde hizmet vermeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Tüm çalışanlarımızın kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum.” dedi.

Ziyarette PTT Başmüdürü Zaif, Milli Mücadelenin 100.yılı anısına düzenlenmiş 1919-2019 yılları arasını kapsayan pul ve özel gün zarflarının olduğu kataloğu Vali Baruş’a takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız