SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'deki Acil Hasta Helikopterle TÖTM'ye Nakledildi

Pütürge'deki Acil Hasta Helikopterle TÖTM'ye Nakledildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge ilçesinde kalın bağırsak yırtılması geçiren hasta ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi, ancak kurtarılamadı.

İlçeye bağlı Teluşağı Mahallesi'nde rahatsızlanan İrfan Tanrıverdi (90) isimli kadının yakınları 112 Acil Servisi arayarak ambulans talep etti.

Ambulansla Pütürge Devlet Hastanesine kaldırılan Tanrıverdi'nin buradaki ilk muayenesinde kalın bağırsak yırtılması geçirdiği belirlendi.

Hasta çağrılan ve Pütürge Futbol Sahası'na inen Sağlık Bakanlığına bağlı ambulans helikopterle İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı, ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bynedim@hotmail.com (1 yıl önce)
    Tebessüm ettim çıkıp herkes adam gibi işini yapsın…! Hile hurda yolsuzluğa bulaşmasın çalmasın yetim öksüz hakkı yemesin hak etmediğini almasın denmiyor korku verilip ayagınızı denk alın mı diyorsunuz zaten insanlar işlerine karışan insanlardan korktuğu kadar Allahtan korksaydı herşey daha güzeldi olacaktı ama sonumuz pek yakın yiyin için gezin eğlenin..!
    0
    0
    Yanıtla