SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rabbim Birliğimizi ve Beraberliğimizi Daim Etsin"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, son dönemde ülkücü harekete yönelik olarak sistemli ve planlı bir saldırının söz konusu olduğunu ifade ederek, “Her zaman olduğu gibi böylesi bir ortamda da sadece liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin işaretine ve göstereceği hedefe bakacağız” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanlığında Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak, il yönetimi ve partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve yönetimine bayramlaşma töreninden dolayı teşekkür eden Fendoğlu, “İl Başkanlığımızın Bayramlaşma Programında İl Başkanımız, MYK Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız ile birlikte değerli dava arkadaşımız ve vatandaşlarımızla  bayramlaştık. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.

Fendoğlu, “Son dönemde planlı ve sistemli bir şekilde ülkücü harekete ve MHP’ye yönelik olarak bir saldırı söz konusudur. Her zaman olduğu gibi böylesi bir ortamda da sadece liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin işaretine ve göstereceği hedefe bakacağız. Kim ne söylerse söylesin, kim hangi adımı atarsa atsın, son sözü liderimiz Sayın Devlet Bahçeli söyleyecektir, son adımı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli atacaktır.”  İfadelerini kaydetti.

Milletvekili Fendoğlu, daha sonra Avrupa Türk Konfederasyonu ve Ülkü Ocakları Genel Merkezinini koordinesinde Malatya'da Deprem Bölgesindeki vatandaşlara ulaştırmak üzere Kurban Kesimini gerçekleştirilen Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığının Kurban kesim alanında Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Nebioğlu, İl Başkanı Gökhan Gök, Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, Ülkü Ocakları Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis İl Başkanları, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz,  KAMU SEN ve Türkav İl Başkanları, MHP İlçe Başkanları ve Ülkü Ocaklı mensupları ile bayramlaştı.

Fendoğlu, Malatya Ülkü Ocakları Kurban Kesim Alanını da ziyaret ederek, yürütülen çalışmalara katıldı ve ocak mensupları ile bir araya geldi. Fendoğlu ve Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül ile birlikte Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşlara ziyaretlerde bulunarak, Kaynarca Mahallesindeki Konteyner Kentteki vatandaşlarla bir araya geldi.

Özalper Mahallesinde de ev ziyaretinde bulunan Fendoğlu, Sürür, Fırıncı ve Topsöğüt Mahallelerinde de ziyaretlerde bulundu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatya (3 ay önce)
    Yav he he memlekete bi çivi çakmamış adamlar ahkam kesiyor işte
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 ay önce)
    Hangi ülkücü hareket o eskiden kaldı galiba sayın VEKİL.Her taraf Suriyeli Afganlı kaynıyor.Bununla ilgili hiç bı beyan ve görüşünüz yok. Yakında ülke Arap Ülkücü hareket olacak diye düşünüyorum.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 ay önce)
    Hangi ülkücü hareket? Ülkenin sığınmacı, mülteci, kaçaklar tarafından yıllardır işgal edilmesine sesini çıkarmayan mhp mi ülkücü hareket. Kendi ülkemizde yabancı olduk. Nerede ülkücü hareket? Ülkücü hareketiniz de, ocaklarınız da başka şeylere evrilmiş. Türkün Türkten başka dostu yoktur, gerisi hikaye.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ülke multeciden kaçaktan geçilmiyor. Türkiye'ye girmelerine engel olmaları gerekirken Türkiye'den Avrupa'ya kaçmak isteyenlere engel olunuyor. Bekleyin avrupanin kafasına dank etti ülkelerindeki tüm mültecileri postalayacaklar. Türkiye'ye direkt olmasa da Suriye'ye gönder oradan ne de olsa elini kolunu sallayarak geliyor egitilmez cahil kültürsüz kitle!
    %87
    %13
    Yanıtla
  • malatyalı (3 ay önce)
    80 senedir aynı içi boş laflar
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Kündübekli (3 ay önce)
    Adalet, eşitlik olsun hırsızlık, peşkeş ve ayırımcılık olmasın varsın birlik ve beraberlik olmasın. Doğduğum günden beri aynı terane söylenip duruyor. Sürünen, linç edilen ve şehit olan da hep gariban. Hortumcular rahat götürsün diye milleti avutmaya devam
    %88
    %12
    Yanıtla