SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rabbim Emaneti Taşıyabilmeyi Nasip Etsin"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi olarak atanan Seddar Yavuz, “Depremle büyük acılar yaşayan Malatyalı kardeşlerime hizmet etmek onurdur” dedi.

Kocaeli Valisi iken Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Malatya Valisi olarak atanan Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Vali Serdar Yavuz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Malatya Valiliğine atanmış bulunmaktayım.

Bilim, sanayi ve teknolojinin başkenti Kocaeli’ye 4 yıl hizmet etmekten onur duydum.

Depremle büyük acılar yaşayan Malatyalı kardeşlerime hizmet etmek onurdur.

Halka hizmet Hakk’a hizmet şiarı ile yorulmadan çalışmaya , yaraları sarmaya çalışacağız. 

Güven ve takdirleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı sunuyorum.

Rabbim emaneti taşıyabilmeyi nasip etsin.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • YekMAN (2 ay önce)
    Her fırsatta 1950 öncesini eleştiren bizim badem bıyıklılar TEKADAM dönemine rahmet okuttu. Partinizin il başkanını atayın sorun çözülsün. Giden zaten bayram törenlerini istediğiniz adreste ve saatte yapıyordu. Karşılama törenlerinin hepsinde hazır beklerdi. Yanlış anlaşılmasın diye tek başına halkın içine girmezdi. Daha ne yapsın. Allah rızası için pek kıymetli vekillerin olurunu almadan yıkılan kent için ağzını açmazdı. Daha ne yapsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Anka (2 ay önce)
    2 yıl içinde İlimiz 2 vali değişimi yaşadı. Gelen valiyi ilin kompradorları çiçek ve hayırlı olsun randevuları ile zaten 6 ay meşgul ediyor. Yani gelen vali daha şehri, dokusunu, nüfusunu tanıdım demeye kalmadan, İlimizin siyaset ve burjuvazi tabakası istemezuk demeye başlıyor. Şehrin yeniden imarı sizce bilimsel bir çalışma ürünü neticesinde mi sonuçlandığını sanıyorsunuz. Bu valilerin başını inanın Taştepe de Oturan Mahmut Amca Değil, Yada Kiltepede oturan Ayşe Abla Değil, Herkes tarafından bilinen şehrin ileri gelen ve itibarı dünya malına bağlı bir avuç koprador yedi. Siz İkizcedeki yada Çamurludaki 80 m2 evin hesabını yaparken söğütlü cami emekliler parkına neden taşındı? Bu alana kim mi gelecek gelen valiye sorun o size söyler. Yada gelen valiye çiçek gönderenlerin isim listesine bakın o size bir ip ucu verir. Sıradaki vali Vasip ŞAHİN hayırlı olsun. Hayaller Paris Memleket Somali!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali D... (2 ay önce)
    Giden vali çok ketumdu; halk bilgilendirilmiyordu. Yeni valimiz inşallah yetki ve sorumlulukları dengeli, yeterli, etkin kullanır. Halkın doğru bilgi edinme hakkına uyulmasına gözetir.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Ömer (2 ay önce)
    Hoş geldiniz sayın valimiz
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 ay önce)
    Bu kadar sık vali değişimi doğrumu,yılda bir vali değişiyor.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Halim selim (2 ay önce)
    Giden vali geldi karıştıdı gidiyor. Peh
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Antalya dan gelen vali bizim mahkemelik apartmanı ve birçok apartmanı yıktı. Bizi zor duruma bıraktı gidiyor. Varsa hakkım helal etmiyorum. Şimdi de her kafadan bir ses mutahitle anlaşamıyoruz. Fiyatlar yüksek. Varsa hakkım valiye ve onu malatya ya arayanlara helal etmiyorum.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Erol (2 ay önce)
    Gelen gideni aratıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (2 ay önce)
    Sayın valim hoşgeldiniz, depremin dağıttığı biz Malatya'lılar olarak devletimizin eli olan sizden çok şey bekliyoruz. Evvelkilerin yapamadığını tez zamanda siz gerçekleştirirsiniz bizi bu kargaşadan, düzensizlikten, bilinmezlik ten kurtarıp Malatya mızı yeniden imarı ve düzenini tekrar sağlarsınız inşallah.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyali (2 ay önce)
    Sayın vali inşallah kurumları düzene sokar disiplinli, özverili çalışmayı tesis eder bu durumdan sıyrılır çıkarız inşallah
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ferhat (2 ay önce)
    Dilerim, hükümeti değil de devleti temsil ettiğini hiç bir zaman unutmaz. Başarılar diliyorum.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Malatya lı Siyasilerin eline düşmeyin yeter ? Hayırlı oğurlu olsun, Allah yolunuzu hahtınızı açık etsin Sayın Valim Hoşgeldiniz
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 ay önce)
    Hayırlı Olsun İnşaAllah Sayın Vali'm
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Özcan (2 ay önce)
    Valimiz kuralcı disiplinli verilen işi sıkı tutan takipçi mizacı sert Devlet Adamıdır Malatya için hayırlı olacağını düşünüyorum .
    %58
    %42
    Yanıtla
  • BASRİ GÖNÜLTAŞ (2 ay önce)
    sayın valimiz malatyamıza hoş geldiniz. malatyamızın bir kısım sorun ve sıkıntılarından rezerv alanlarla ilgili rant iddiaları nedeniyle projeler vatandaşlarla paylaşılarak şaibeler ve şüphelerin giderilmesini, yıkımı yapılacak bina enkazlarından çıkan demir ve demir yoğunluklu beton molozların başka yerlere taşınarak demir ayrışımı yapılmadan toplanma sahasına taşınmasını zira sahanında ciddi şekilde denetim altına alınarak dedi koduların önlenmesi keza beytül malın korunmasını saygılarımla iletmekteyim
    %67
    %33
    Yanıtla