SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rektörün 'Acele' Programında 'FETÖ' Görüntüsü!

0
Güncellendi - 2021-12-07 02:59:45
Rektörün 'Acele' Programında 'FETÖ' Görüntüsü!
A- A+ PAYLAŞ

MTÜ'YÜ, FETÖ'DEN KAPATILAN ÜNİVERSİTENİN GÖRSELİ EŞLİĞİNDE ANLATTI!. Rektör olduktan sonraki 3 yıl içinde kişisel servetinde hızlı büyüme meydana geldiği ve bulunduğu makamı kişisel zenginleşme aracı olarak kullandığı iddialarına muhatap olan Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Aysun Bay Karabulut, bu iddialara anlamlı cevaplar vermek yerine, TV’lere çıkarak hayali “başarı hikâyeleri” anlatmayı tercih etti. Karabulut'un ATV'de katıldığı programda, FETÖ'den kapatılan Ankara'daki Turgut Özal Üniversitesi'nin görseli eşliğinde bir süre konuşması, yeni bir skandal oldu.

Ancak, üniversiteyi 'eş rektör' diye de adlandırılan kocası ile birlikte yönettiği eleştirilerinin de muhatabı olan Rektör Aysun Bay Karabulut ATV’de katıldığı programda, büyük bir skandala imza atılmasına karşın, bu skandalın giderilmesi ya da düzeltilmesi konusunda herhangi bir çaba sarfetmezken, bu görüntü 'Acele işe şeytan karışır!' dedirtti.

FETÖ’den kapatılan Ankara- Turgut Özal Üniversitesi görselinin eşliğinde konuştu

Yerel Malatya Busabah Gazetesi’nin haberine göre, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karalubulut, geçtiğimiz günlerde ATV’de bir programa katılarak, “icraatlarını” anlattı.

Rektör Aysun Bay Karabulut ATV stüdyosunda konuşurken, stüdyonun fonunda, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında FETÖ ile bağlantısı olması nedeniyle kapatılan ve üst düzey yöneticilerinden bazıları tutuklanan Ankara – Turgut Özal Üniversitesi’nin binasının ve tabelasının yer aldığı büyük bir görsel yayınlandı.

“Malatya Bunu da Gördü. Rektör Üniversitesini tanıyamadı” başlıklı habere göre, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karabulut, 20 dakikalık programın büyük bölümünde, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası AKP Hükümeti tarafından kapatılan Ankara’daki Turgut Özal Üniversitesi’nin görseli önünde konuştu.

Haberde, “Programın 20 dakikalık bölümüne katılan Karabulut’un konuşmasının 8 dakikasında FETÖ’yle ilişkili olması nedeniyle AK Parti Hükümeti tarafından kapatılan Ankara Turgut Özal Üniversitesi’nin binası ve tabelasının görüntüleri Malatya Turgut Özal Üniversitesi olarak lanse edildi. İşin ilginç ve bir o kadarda vahim tarafı ise, Rektör Karabulut görüş açısında olan bu hatayı uzun süre fark etmedi ve tabiri caizse kendi üniversitesini tanımadı. Malatya Turgut Özal Üniversitesi yerine FETÖ’den kapatılan bir üniversitenin görüntüsünün yayınlanmasına müdahale etmeyen Karabulut sunucuyu ve yapım ekibini uyarmadan dakikalarca bu yanlışlığa onay verircesine üniversitesini anlatmaya devam etti. Programın kaydı ise hala internet arama motorunda ‘Kahvaltı Haberleri’ başlığıyla yayınlanmaya devam ediyor” denildi.

'Yılın Rektörü' atraksiyonu ve tv programları atağı!.

Bu arada, rektör olarak atandıktan sonra mal varlığında büyük artış meydana geldiği iddiaları başta olmak üzere üniversiteyi yasa ve yönetmeliklerin dışında, kocasıyla birlikte keyfi bir şekilde yönettiği iddialarına muhatap olan, mal varlığıyla ilgili haberin, 23 Kasım akşam saatlerinde ulusal ölçekte yayın yapan Yeniçağ Gazetesi'nin internet sitesinde ve bunu kaynak alan malatyahaber.com'da yayınlanmasınden 1-2 saat sonra, Karabulut'un 'YIlın Rektörü' seçildiği iddiası ortaya atıldı. Faaliyetleri pek bilinmeyen Ankara merkezli bir kuruluş tarafından, Türkiye ve KKTC'deki tüm üniversite öğrencilerince 'Yılın Rektörü' seçildiği ilan edilen rektör Aysun Bay Karabulut, bunu üniversitenin ve kendi sosyal medyasında da paylaştı.

Karabulut, sonraki günlerde, organize bir şekilde, akademi çevrelerinde 'hiç bilinmeyen' bu garip 'Yılın Rektörü' atraksiyonunun da kullanıldığı söylemlerle bazı televizyon kanallarında boy göstermeye başlamıştı.

MTÜ rektörünün, mal varlığı başta olmak üzere hakkındaki diğer iddialara yanıt verme yerine, haberlerden birkaç gün sonra, bir tatil günü nöbetçi mahkemeden aldırdığı 'habere erişim engeli' de en az, hakkındaki iddialar kadar ses getirdi.

malatyahaber.com

GÖRSEL: MTÜ Rektörü, ATV'de katıldığı programda, FETÖ'den kapatılan Ankara'daki Turgut Özal Üniversitesi görüntüsünün eşliğinde bir süre konuşmuştu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • mehmet (2 yıl önce)
    işte bu kadar yönettiği kurumla alakadar ona göre pay biçelim, yazık ya bu millete gereçekten yazıkkkkkkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    AKP nin adı artık tabela partisi.Ancak tabela değiiyor.Yılların düz lisesini tabela değişikliği ile anadolu lisesi ,ssk hast.önce devlet hastanesi sonra araştırma ve uygulama hastanesi,şimdide ünv hastanesi
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAFER DEMİR (2 yıl önce)
    Yanlış kişiyi çıkarmışlar. Enişteyi çıkaracaklardı ki hangi fotonun konacağını bilsin. Buradan enişteye selam olsun. :D
    0
    0
    Yanıtla
  • FUAT SOYLU (2 yıl önce)
    satılmış medyanın arpası az gelmiş herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuğba (2 yıl önce)
    Şaka gibi ama hiç komik değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    ablamızın minik kardeşinin şirin üniversitesi :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Tuz koktu tuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Bu hanımefendi için Meslek Yuksekokulunu Universite yaptılar buda yetmedi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesini Üniversiteye bağladılar Buda yetmedi Üniversitesine Ezgi B. İsimli yakınını temizlik görevlisi olarak aldırıp Öğretim görevlisi yaptılar. Tüm bunları rektör hanımefendi mi yaptı? Bunlar hep dış güçlerin oyunu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sessiz (2 yıl önce)
    Kendilerini şişire şişire bitiremediler. En bu olayla çok güzel şişirdiler
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (2 yıl önce)
    neden yorumumuzu yayınlamıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • hoca (2 yıl önce)
    Tanıyamaz elbette. Kadın kendi üniversitesinin binalarına aşina değil ki. Siz olsanız ayda bir ya da birkaç ayda bir alel acele gelip birkaç poz fotoğraf çektirip gittiğiniz üniversitenizi tanıyabilir misiniz? O yüzden biz hiç şaşırmadık. Siz?
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (2 yıl önce)
    Onlar bizim kanatsız meleklerimiz onlar olmasa Malatya ne hale düşerdi işe yaramaz insanların 10 koyun versen 7'sini kaybedecek beceriksizlerin bir yerlere gelmesi Daire başkanı olması, memur olması, öğretim görevlisi olması nasıl olurdu. Allah aşkınıza bu meleklerimize karışmayın lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (2 yıl önce)
    Nasrettin Hocaya hanımın çok geziyor demişler. O da çok gezseydi bize de gelirdi demiş. Rektör hanım çok gezse yolu rektorü olduğu Üniversiteye de düşerdi ve bu vesile ile kendi üniversitesini görmüş olurdu. Rektör hanıma Üniversitesinin bir maketini göndermek lazım. Ayrıca ben Aysun Hanımı ne zaman televizyonda görsem aklıma televizyonlarda 6 kavanoz artı 6 petek balı 100 TL ye satan balcılar gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • postacı (2 yıl önce)
    ya uğundum haberi okuyunca :D bu ne aymazlık :D
    0
    0
    Yanıtla
  • MURATHAN (2 yıl önce)
    yılın rektörü olduğu ve bu noktada seçilmiş olması doğaldır. hayırdır neden malatya değimiyle hasütlük edisiniz. kadıncağız servetine servet katmış kocasıyla devasa bir üniversiteyi yönetmiş, personel noktasında olsun bilimsel makale noktasında olsun ilk 50 ye girmiş, mezun verdiği öğrenciler okadar donanımlı ki kapış kapış iş buluyor, ayrıca kayısı çekirdeğinden buluşlar yapmış... daha ne olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (2 yıl önce)
    malatyahaber.com sizi tebrik ederim gazeteciliğinizden asla ödün vermeden gerçekleri halka anlatıyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim.. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (2 yıl önce)
    Yıllar önce delikanlının biri İstanbul'da Marmara Hukuk'u kazanır. Gel zaman git zaman, babası ziyarete gider. İstanbul'u karış karış babasına gezdirir, her yeri de avucunun içi gibi öğrenmiştir delikanlı. Sonra bir tepeye çıkarlar, babası: ''Evladım şu karşıda görünen bina neyin nesi, biz oraya gitmedik.''der. Delikanlı; vallahi ben de tam çıkaramadım baba, bir gidip bakalım.'' der. Delikanlı ile babası yola düşer ve binanın önüne gelirler. Binanada ''Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'' yazmasın mı? Bizim rektör de bu delikanlı gibi üniversiteye uğradığı mı var?!
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (2 yıl önce)
    bu rektör hanıma malatya daha ne kadar sabredecek bilmiyorum YÖK ne işe yapıyor daha nasıl bir belge istiyor sıradan bir temizlikçiyi öğretim görevlisi yaptı sıradan sağlık memuru olan alper bey kardeşimi öğretim görevlisi yaptı alper bey aysun ablamın sınıf arkadaşı ya kıyak yapmış ne olacak bir şey olmaz allah bu yetimlerin bu yoksulların hakkını fitil fitil burnunuzdan getirecek devlet görmezse allah biliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Aklınca göz boyamaya çalışıyor. Ama herkes nasıl biri olduğunu çok iyi biliyor. TV. Ye çıkmakla, aklanmaz. O kadar akıllı ve uyanık bir eşi varki sessiz ve derinden giden. Kolay değil Ankara da 3_4 tane daire, villa, yazlıkları almak. Temizlikçi yi üniversite ye hoca yapacak kadar akıllı bunlar. Ama noldu tüm Türkiye ye rezil oldular daha olacaklarda Malatya haber tüm gerçekleri bir bir ortaya döküyor. Biz de boş durmayalım Her merci ye bu rezillikleri bildirelim. Özellikle Reis e.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (2 yıl önce)
    Hele bakın, iyice bakın MTÜ rektörünü yılın rektörü! seçen o her neyse kurucuları arasında rektör hanım da çıkmasın!!!!
    0
    0
    Yanıtla