SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Rektörün, 'Eş Rektör' Kocası Küfür Yağdırdı!

0
Güncellendi - 2021-11-01 13:50:12
Rektörün, 'Eş Rektör' Kocası Küfür Yağdırdı!
A- A+ PAYLAŞ

Eşi Aysun Bay Karabulut, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü görevine atandıktan sonra, üniversitenin tüm iş ve işlemlerine müdahale ettiği gerekçesiyle üniversitede 'eş rektör' diye adlandırılan Ercan Karabulut'un, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı'küfür- hakaret' dolu mesajı gündem konusu oldu.

Rektör Aysun Bay Karubulut’un, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi kadrosunda öğretim üyesi olan kocası Ercan Karabulut’un, 28 Ekim Perşembe gecesi sosyal medya hesabında paylaştığı mesajında, isim vermeden hedef aldığı muhatabına çok ağır ifadeler yönelttiği, ancak söz konusu mesajı kısa süre içinde sildiği öğrenildi.

Ercan Karabulut'un, 28 Ekim Perşembe gecesi sosyal medya hesabından paylaşıp, daha sonra kaldırdığı mesajı 

 

Doç. Dr. unvanlı Rektör Aysun Bay Karabulut’un eşi Ercan Karabulut, mesajında, “Havla şerefsiz köpek havla, sadece havlıyorsun. Delikanlı gibi isim de yazamıyorsun. Adi şerefsiz aç köpek, etek altına saklanan şerefsiz. Zoruna giden bir şey varsa gel konuş soytarı klavye delikanlısı. Ha bu arada bir veteriner hekim olarak köpekleri bu şerefsizle aynı kefeye koyduğum için kusura bakmayın” ifadelerini kullandı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde Basın sorumlusu olarak görev yapan, ancak daha sonra üniversite rektörünün mobbingleri yüzünden, 2020 yılı Temmuz ayında istifasını bildirdikten sonra rektörün ısrarla geri çağırması üzerine göreve dönen, ancak mobbinglerin ve baskıların artması üzerine 2020 yılı Kasım ayında Noter aracılığıyla gönderdiği dilekçeyle istifa edip ayrılan Gazeteci Burhan Karaduman'ın, malatyayenises.com internet sitesinden, bazı kurum yöneticileriyle ilgili olarak isim vermeden yazdığı 'yolsuzluk, usulsüzlük' iddialarından çok rahatsız olduğu öne sürülen Veteriner Ercan Karabulut, bu paylaşımı yaptıktan bir süre sonra geri kaldırmıştı. İlginç bir tesadüf eseri, bu mesajın paylaşılıp kaldırılmasından bir gün sonra da Gazeteci Burhan Karaduman, Kernek Meydanı'nın yeni düzenlemenin ardından açılışı ile ilgili töreni izlerken saldırıya uğrayarak dövülmüştü.

Başka Bir Paylaşımındaki Yorumu da Sildi

Bu arada Ercan Karabulut'un, olaydan iki gün önce Çarşamba günü sosyal medya hesabında mesaj içeren fotoğraf paylaşımına yaptığı yorumu da olay sonrasında silmesi dikkatlerden kaçmadı.

Fotoğraf olan paylaşımda "Suskunluk Soylu Bir Meydan Okumadır, Lakin.. Soysuz İnsanlara 'İŞLEMEZ' " yazarken, Ercan Karabulut bu paylaşıma ekstra yorum olarak da: "Ama ne yapacağız veteriner hekim olarak: çakallarla dans, köpeklere eğitim" yazmıştı.

Aysun Bay Karabulut’un üniversite rektörü olarak, 'rektör' sıfatıyla özellikle devletin üst düzey yöneticilerine yaptığı ziyaretlerin hemen tamamında beraberinde bulundurduğu, neredeyse her resmi törende sahneye çıkardığı, buna karşın Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde resmi bir görevi olduğu yolunda bir bilgi bulunmayan Veteriner Öğretim Üyesi Karabulut, Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin 'eş durumundan perde arkasındaki rektörü' diye de tanımlanıyor.

Üniversitenin tayin-terfi, ihaleler, görevlendirmeler dahil tüm faaliyetlerini yönettiği konuşulan Ercan Karabulut'un, yasalara uygun olmadığı için çok tartışılan son genel sekreter atamasının da arkasındaki isim olduğu öne sürülüyor.

malatyahaber.com

FOTO: Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karabulut ve Kocası Ercan Karabulut (üstte)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

82 yorum yapılmış

  • Ahmet Kenan (1 yıl önce)
    Sayın moderatör. Veteriner hekim ünvanını iğneleme amaçlı kullanıyorsunuz. Mehmet Akif Ersoy, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, Cengiz Aytmatov, ve dahi Turcovac aşısını yapan Prof. Aykut Özdarendeli hoca veteriner hekim. Tıp fakültelerinin Avrupa da da Türkiye de de Temel Bilimler hocalarının kahir ekseriyeti Veteriner hekim hocalar var. Bilimden anlamıyorsunuz bari insanları rencide etmeyin. İgnorantca insanları rencide etmenin bir alemi yok. Hayvan muayenesi bu işin sadece bir parçası. Üslubunuzu düzeltin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Seydi (2 yıl önce)
    rahmetli sakıp sabancının sözleri kulağımda çınlıyor vahhh vahhh vahhhhh ülkeyi ne hale getirdiler vahhhh vahhh vahhh Işıklar içinde uyu BABA
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    liyakatsız insanlar ,eni sonunda hata yapar.çünkü o yükü kaldıracak dermanları olmaz.bunca yıldır sosyal medya kullanırım.böyle paylaşımlar yapmadım.rektör eşi bir insan nasıl olurda böyle gündeme gelir.burada kim ne yazarsa haklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet44 (2 yıl önce)
    merak ettim bu şahıs veteriner hekim aynı zamanda hoca bunları nasıl hoca yaparlar merak ettim işte bu da üniversite kalitesini gösteriyor neden dünya üniversiteleri sıralamasında ilk 200 üniversite arasında türk üniversitesi yok bu üniversitelerde ahbap çavuş ilşkisini gösteriyor söz konusu rektör bilgi birikimi nedeniyle rektör olmadığı aşıkar ablasının kontenjanından rektör oluyor kocası ankarada olması gerekirken malatyada ne amaçla bulunuyor bunları sorgulayan hesap soran yok işte ülkede böyle idare ediliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (2 yıl önce)
    Ayakçılık yapan, siparişle yazı yazan ve o yazılarda da ağır yalakalık görünen bazı sözde ''gazeteciler'' ne zaman olaya müdahil olacak acaba ? Nitekim ayakçılık, avantacılık onların doğasında var.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURATHAN (2 yıl önce)
    Üniversitenin eski personel daire başkanı(kocaelinden gelen zat) taciz mobbingden şikayet yapıldı rektör hanıma. Bu adam tacizcidir diye. Rektör hanım ise susun sesinizi çıkarmayın iftira atmayın, biz yeni bir üniversiteyiz ismimiz böyle şeylerle gündeme gelmesin diye diye herkesi susturdu. Ben üniversite personeli değilim, ama bu olayı çookkk netttt biliyorum....
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)MURATHAN isimli kullanıcı yorumuna
    Ulusal gazetecilere yazın
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Önemli olan şu bu kadar olay ve küfürden sonra bunlar görevlerine devam edecekmi?etmiyecekmi?Yetkili kurum yada yetkililer bu olaylara seyircimi kalacak yoksa bu yaşananların üzerine gidilecekmi?Türkiye de hiçbir siyasi dönemde bu kadar seviye kaybedilmemiştir.Rezalet
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzu (2 yıl önce)
    Bu ve benzeri olaylar Ak partiye oy kaybettiriyor. Bir taraf yaparken diğer taraf bozuyor. Cumhurbaşkanımızın bu gibi olayları araştırtıp gereken adımı atması gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Orduzu isimli kullanıcı yorumuna
    Allah Allah sayın Cumhurbaşkanı zaten bu atamaları yapıyor ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Kimin kılavye delikanlısı olduğu belli. Yazıklar olsun sizin gibi insanlara ki sizi makam mevki sahibi etmişler. Toplum için tehlikeli örneklersiniz. Maalesef size emanet edilmiş gençleri yetiştiriyorsunuz. Vah bu memleketin haline!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali İsmail (2 yıl önce)
    Bide bu hanimefendi İnonu universitesi rektoru olacakti, Allah'tan olmamis...
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    İnsanlar geldikleri makamlara neden, niçin geldiklerini bir sorgulasinlar,binlerce profesör varken o makamlara sinavlami veya secimlemi geldiler,şu an Balıkesir milli eğitim müdürlüğü yapan sayın Ali Tatli Malatya il milli eğitim müdürü iken bir toplantıda okul müdürlerine arkadaşlar sizler diğer öğretmenlerden farklılığıniz olduğu için değil bir takım tercihlerle sizi okul müdürlüğüne biz getirdik demişti,çok doğru idi sınava girmeden sadece mülakatla adamini bularak okul müdürü olanlar dışarı çıktıklarında Ali beye sitem etmişlerdi,bunun için devlet memurluğu ve belediyelere memur ve işçi alımlarında mülakat kalkmalı sınava dayalı alımlar olmalı makam ve mevkilere gelmeler belirli kriterlere bağlanmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    siyasal islam tüm dünyada olduğu gibi ülkemizdede yolun sonuna geldi sadece erdoğanın bireysel yönlendirmesi ile kısa süre daha dayanabilir.ülke yönetiminde çağdaş normların dışında bir yöntem özellikle dini kaynaklardan beslenen bir düzen gidecektir. liyakat dışı özellikler devreye girer tarikat cemaat dernek vs önem kazanırsa durum böyle olur.avrupayı şahlandıran işte bu çağdaş normlar olmuştur.fransız devrimi ile avrupa yeniden bir yenilenmeye başlamış 250 yıldırda dünyanın gıpta ile baktığı örnek aldığı bir kıta olmuştur.bakmayın siz dünyanın ve özellikle islam ülkelerinin bu kıtaya siyasi bakışına ülkelerini yönetemeyen toplumların çamur atmasıdır.hem dinleri hem ırkları ayrı bu kıta özellikle müslümanların fırsatını buldukca kaçtıkları medeni bir toplumdur.dini siyasete alet edene asla taviz vermeyelim kendi öz vatanımıza sahip kültürel değerlerimize saygılı çağdaş değerler üzerinden yürüyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Allah Aşkına bir hilmioğluna bakın birde Şunlara bakın akp torpille getirdiği insanların ne ilmine nede bilimine bakıyor bunlar içi boş magazinciler bunlar ancak ayda bir odalarının dekarasyonunu değiştirirler milletin kesesinden
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    46.yıllık inönü üniversitesinde böyle vaka görmedik.. duymadık.. yaşanmadı. oturmuş üniversitelerde böyle çukkal işler olmaz. üniversite ilim yuvasıdır bilim yuvasıdır. ülkemize ilim insanları ve bilim insanları yetiştirir. siyasi gücü arkasına alıp kabadayılık ve külhambeylikle üniversite yönetilmez. malatyamıza ve ülkemize yazık oluyor. inşallah her iki üniversitede. ülkemize ve malatyamıza ilimde bilimde ve sağlıkta büyük katkıları olan SEZAİ YILMAZ. gibi akademisyenlerin çokluğunu görürüz
    0
    0
    Yanıtla
  • OKTAY (2 yıl önce)
    bunlar devede kulak.Bu ünüversitemi öğrenci yetiştirecek bu ünüversite mi başarılı öğrenci çıkaracak teeeeee
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (2 yıl önce)
    ha ha ha. o değilde hani adamı öldürürsünde arkasından cenazesine katılırsın ya buda o hesap olmuş. şiddete hayır açıklaması yapmışlar. yazıklar olsun akp sana. yazıklar olsun bana ki yıllarca size oy verdim. başımıza bela diye bunları atadınız. malatyada adam mı bitti???? Allah için söyleyin hiç mi kimse yoktu da bunları atadınız? ne kanun var ne kitap. baskı ve tehdit ile üniversiteyi yönetiyor. üniversitenin imkanlarını dibine kadar fazla fazla kullanıyor. ayda bir kaç gün uğrayıp gidiyor. bi allahın kuluda demiyor ki sen siyasitcimisin? kaç kişi ile mahkemelik? kaç kişi ile problem li? mahkeme kararı olmasına rağmen daire başkanı , ordan genel sekreter diye atar . gerçi kimden korkup çekinecek. az bile yapıyor. devam sayın rektörüm . mantıklı düşününce hak verdim size. malatya ya az bile yapıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih B (2 yıl önce)
    O küfürler ettiği kişi kim az çok tahmin ediyoruz. Şöyle bir durum da var birebir ortamda karşılaşıp yüzüne söyleyemez bu lafları. Karısının nüfusuna güvenerek sağa sola atar yapıyor sadece, gerisi sade gaz, ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    değerli fikir sahibi arkadaşlar,özelde habere konu olan olaya kayıtsız kalmak bunları millete reva görenlerin tezgahında hayvan sınıfına düşmemek mümkün mü... yaşatilan bu rezilliğin sebebi olanlar esfelin safilin değilde nedir.sözü uzatmak doğru değil.son olarak Ali Kaya bey dediğiniz doğru olmakla beraber eksik.bu millet sadece şeytanlaşmış siyasal İslam'dan değil şeytanlaşmış; siyasal Kemalizmden, siyasal hırsızlıktan siyasal ideolojilerden çekti...ne zaman son bulur derseniz...bu pek mümkün görünmüyor....herkese teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    üniversite bilim yuvasıdır.. ilim yuvasıdır deynekçilerin türediği yuva değildir. malesef turgut özal üniversitesi deynekçilerin türediği üniversite olmuş. üç yıllık üniversiteye bakıyosunuz. beş genel sekreter değişimiş beş rektör yardımcısı değişmiş. ilginç. oturmuş üniversitede bu tip olaylar yaşanmaz.. torpile gelen rektör olunca böyle olumsuzlukların olması normal
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (2 yıl önce)
    Malatya atasözü; Değirmen sele gitmiş, şakşakını arama.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Neşeli (2 yıl önce)
    Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Aysun hanımın eşide tam birbirine yakışan mükemmel iki tip. ?Allah ım sen nelere kadirsin. Ne kadar sevimli tipler yav. Yani bunlar yanlış yapmazlar yav.yapmışlarsa şeytana uymuşlardır. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Düsünun koskoca bir universite kuruluyor.ortada rektor yok eşi yonetiyor bunu herkes goruyor...birde dogru soyleyenleri ttehditler savuruyor vallaha helal olsun ......
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (2 yıl önce)
    Yazık böyle insanlar akademisyen oluyor ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilim (2 yıl önce)
    Yazık. Yazık. Yazık. Bilime, Malatyamıza, Ülkemize yakışmıyor beyler. Beyefendinin mesajları hiç yakışmıyor. Bilim insanı mütevazı olmalıdır. Rabbim ilmi isteyene veriyor. Dr. ünvanının anlamını okusun öğrensin. Kurum ve ülke çıkarına ihanet kabul edilemez. Bedeli ağır olmalıdır. Maalesef bu güzelim ülkemizde temel değerler ayaklar altında çiğneniyor. Daha fazla yazmanın anlamı yok. Bunların neden yaşandığını düşünebilirsin ancak o zaman adam oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Baldız hanım nasıl bir açıklama yapacak.nede olsa bacısına referans olan o dur..enişte nin atarlanmasına nasıl bir savunma yapacak...son zamanlarda abla vekil in ismi belediye başkanlığına aday olacağı yönünde.cilayı belediye ile çekip jübile yapacak.tabi yaparsa..
    0
    0
    Yanıtla
  • merter (2 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    öznur çalıkla küs bunlar alakası yok dediğinin
    0
    0
    Yanıtla
  • İnandık:))
    0
    0
    Yanıtla
  • Allahtan küs.ya birde küs olmasa nasıl olurdu.küs olan bacı için ünv.kuruyor ya birde küs olmasaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamam.İnandık
    0
    0
    Yanıtla
  • Halit hoca (2 yıl önce)
    Bunları reise ulaştıracak bir babayiğit yok mu neiş yapıyorsun diye sorulduğunda it kırkıyorum diyenler şimdi mafyacılığa soyunmuş Akparti önlem almazsa bunlar oy kaybettirmeye devam edecekler ki ak-parti ile zerre kadar ilgileri olmamasına rağmen
    0
    0
    Yanıtla
  • Halit bey nasıl bunların Ak parti ile ilgisi yok.Bunları benim rahmetli dedem mi bu makamlara getirdi. Böyle bir dünya yok her zerrelerine kadar ak parti sayesinde Ak parti il başkanı niye açıklama yapmıyor acaba. İktidar partisinin il başkanı ilinde olanlar ile ilgili neden sessiz Seçim meydanlarında mikrofonu alıp fırça atıyordu unutmadık. Saygılarım ile vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Halen reis diyor Allah akıl fikir versin sana ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet akp ile zerre kadar ilgisi alakası yok.Siz dünyanın neresinde yaşıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Tüm malatya, turgut özal üniversitesinde neler olup bittiğini biliyor ama ne yazıkki hiç bir şey yapılmıyor. Bunu muhalefetten biri yapsaydı 50 sefer görevden alınmıştı. Cebinize iyice çalışın, istediğinizi işe alın. Durmak yok Watsaptan sesli görüşmeye devamm. ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Akp kendi ayağına sıktı.. Kişiye özel üniversite açarsan olaçağı bu. Vallahi helal olsun. Az bile yapıyor rektör hanım. Kim den korkacak? Yada kim gelip denetleyecek?? İstediğini işe alsın, isteğini sürsün, istediğe ihaleyi versin..... Koyun olmaya devem. He Ercan bey de bundan faydalanmış. Nevar yani. Her gün bir bürokratla rasim çekince ğünahlar resetleniyor. Uyu malatya uyuuuuu..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    işlerini mafyavari yürüten güzelim malatyamıza reva gürülen kişilere bak bizi her dönem oy verdiğimiz partimizden soğuttular
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (2 yıl önce)
    Ayıkla pirincin taşını ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurullah (2 yıl önce)
    Ülke resmen aile ve sülale yönetimi şeklinde idare edilir oldu hesap günü yakındır hukuk önünde hesap verilecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (2 yıl önce)
    Liyakat kokan hareketler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurullah (2 yıl önce)
    İslamcı geçinenler úlkeyi mahfetti. Ali bey haklı. Hesabını nasıl verecekler bende merak ediyorum. Hepsi Multi milyarder oldu. Millet ise fakirlepti
    0
    0
    Yanıtla
  • Harum44 (2 yıl önce)
    Bravo Ali Bey. İslamı gelenekler yetişmş bır karideşin olarak size yüzde yüz katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Nasıl ki Yeşilyurt belediyesinin insan kaçakçılığı unutturulduysa...bu da zamana yayılarak unutturulur merak etmeyin...bir dahaki skandala kadar.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Öyle zannetsinler.Unutulmadı.Almanya bu işin peşini bırakmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Memlekette liyakatin yerini sadakat aldigi icin bu yasananlara sasiranlara da ben sasiriyorum! Bunlar gayet normal sevgili arkadaslar! Liyakati terk ettiginiz an cürümeye baslarsiniz ve batarsiniz! Kacinilmaz sonuctur bu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Memleket ne hale gelmiş.Bunların görevden alınmaları gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Bugun secim olsa yine vekil olacaklari icin fazla moralinizi bozmayin hayat devam ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru iç güçler,dış güçler birde kazanımlarıniz gider dendimi yüzde yetmiş oy garanti diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (2 yıl önce)
    Yıllarını "siyasal islam'' cehenneminde çürütmüş bir abiniz olarak ben de derim ki: Ülkeyi haramzade takımından kurtaracak ve hepsinden hukuk önünde hesap soracağız. Ülkeyi tekrar fabrika ayarlarına resetleyeceğiz. Ve ülkeyi, M. Kemal Atatürk'ün kurduğu cumhuriyetin, temel ilke ve esaslarına uyarak daha evrensel değerlerde ve bilimin ışığında dünyada hak ettiği klasmana taşıyacağız. Söz veriyoruz !
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali bey söyledikleriniz çok anlamlı...düşündürücü...tebrik ederim yol gösterici düşünceleriniz için....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Ali Kaya isimli kullanıcı yorumuna
    Ali bey bende siyasal İslam'ın hayal dünyasından kurtuldum şu anda bireysel ibadetlerim ve İslam'ın emrettiği güzel davranışları elimden geldiği kadar yaşamaya çalışıyorum,hep geçmişi konuştular bir türlü günümüze gelmediler,kısacası bizimki gibi saf Anadolu insanlari birilerinin makam ve mevkileri için kullanildik hissi bende uyandırdı,
    0
    0
    Yanıtla
  • şu an kurtarıyorsun bak kurtuldu şu an resetledin fabrika ayarlarına. AĞLA
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Düşünün bu rektörün eşi Üniversiteyi yönetiyor, Ablası da Malatya'yı yönetiyor. Gerisini siz düşünün. Bunlar iyi günlerimiz inanın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (2 yıl önce)
    Malatya' nın geldiği noktaya bak!, Darul Rıfat' a bak!, Yürekli gazeteci Burhan KARADUMAN, Ehliyetsiz ve Liyakatsiz insanların çevirdiklerini yüzlerine vurunca, kaba kuvvete başvurdular, Atadıkları Genel Sekreter YİKOB' da yolsuzluğa karışınca, Kademe İlerlemesinin durdurulması cezası aldı, Daire bşk dahil üst kadrolara atanamaz. buna rağmen hukuksuzca atamalara devam, aynı şekilde akrabalarına öğretim görevlisi ilanları aile şirketi mübarek, YİKOB daki Yıkım İhaleri Yolsuzluklara karışanlar görevlerine devam ediyor. Sayın Mülki Amirimiz, kendine bağlı kurumda bu liyakatsiz insanlara nasıl tahammül edebiliyor... Ne güzel Malatya.... Keşke gazetecilerimizin hepsi Bekir KARADUMAN, Güler HAZAR, Malatya Haber, gibi yürekli olsa o zaman bu ehliyetsiz, liyakatsiz güruh adım atabiliyor mu? Onun bunun adamı olacağınıza, işinizin adamı olun, Mahvettiniz güzelim kadim Malatya' yı, Yine de Aslan yürekli işini layıkıyla yapan sizler gibi gazeteciler var Malatya' da, ümitvarız,,,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Görevden alınması gerek. İkisinin de. Hemen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızılelma (2 yıl önce)
    Haketmeyenler kulübünün davranış ve tutumlarına bakın! Seviyeden yoksunluklarını görün!Azıcık başları sıkışınca hırıltı sesleri hemen duyulur.Zorbacı, tahamülsüz, bilgisiz karakterlerin tavır ve tutumlarıda bu zevatlar gibi değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • ZEKİ (2 yıl önce)
    sizler yüzünden akp den istifa ettim ne bu saltanat çifliği
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (2 yıl önce)
    Enişte coşmuş. Malatya'nın kızı diyerek her yanlışın üzerini örten değerli yazarlarımızdan Malatya'nın eniştesi ile ilgili de övgü dolu yazılar bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Maşallah ne kadar ağır ve asil bir adam??
    0
    0
    Yanıtla
  • Maşallah maşallah aynen. Nazar değmesin. Çok güzel bir tip. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    malatyamızın tez zamanda sizden kurtulması lazım inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski bir çalışan (2 yıl önce)
    Ne ekersen onu biçersin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    herkes kendinden sorumludur.bir rektör eşinin böyle yazması,haklı olarak aklımıza liyakat konusunu getirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yücel Men (2 yıl önce)
    Devlet yetkilileri neden sessiz kalıyorlar!!!Yeri geldiğinde Veteriner Rektör Aysun Hanım ben eğitimciyim anneyim diyor ama gerisi kiraz bahçesi neden bir açıklama yapılmıyor..Ankara’da ikinci dönem hazırlığı yapılıyor sosyal medyada boy boy fotoğraf paylaşılıyor…Malatya’da Cumhuriyet Bayramında dahi gelmiyor…
    0
    0
    Yanıtla
  • MURATHAN (2 yıl önce)
    Kim haklı kim haksız bilemem ama bütün bu olanlardan sonra rektör hanımın ve eniştenin çıkıp bişeyler söylemesi gerekmektedir. Yada kibarca istifa etmeleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Suç bizde, suç bizde olmasa böyle tvitler paylaşmazsiniz, söylenecek söz bulamıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • MESUT (2 yıl önce)
    Bu nedir kardeşim yok mu bu devletin hesap soran sorgulayan bir kurumu. Adam bu üslup ile öğretim görevlisi. Yeter artık bu memleketin bu aileden çektiği. Nerede iktidar vekilleri nerede ak parti il başkanı neden müdahil olup gerekenler yapılmıyor. Bu nasıl öğretim görevlisi bu adam mı öğrencileri eğitecek yazıklar olsun ülkenin geldiği hale bak. Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Nerede dedikleriniz, bu çarkın tam içerisinde olabilirler mi? Ha birde elleri kolları bagli olanlar !
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    70 yıllar köye elektirik 83 yılında geldi özellikle kış günlerinde biz çocuklara büyükler hikayeler anlatırlar bizde dinlerdik ,Mart Nisan aylarinda bağ bahçe işleri çıktığından ve günler uzadigindan hikaye anlatan amcamız tarlada yoruldugundan yanına hikaye için gittiğimizde hikaye bitti derdi,yıllarıni siyasi İslam'a adayan bir büyüğünuz olarak bu hikayeyi bitirdiniz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    Bu saltanat da bitecek!..
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Böyle topluma bunun gibi dalkavuklar müstahak,edep bilmez adam olmasa bir akademisyene küfür hakaret ne derece yakışır,ey halk devam edin kendi elinizle besleyip kendinizi ısırtmaya bu insanları
    0
    0
    Yanıtla
  • kADİR44 (2 yıl önce)
    kel başa şimşir tarak
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAFER DEMİR (2 yıl önce)
    Bunu yazan kardeşim, sen Ercan Karabulutu öğrenmek istiyorsan, Üniversitenin güvenlik kameralarını izlemelisin. Rektör hanım kürkü ile kocasının elinden tutup asansörden içeri girerler ve başlarlar gelenleri karşılamaya. Şekerlemeler, şamdanlar, çikolatalar, yöresel yiyecekler, tatlılar, kahve takımları,. . . . say say bitmez. Teşekkür ve kadro için gelenleri buradan takip edin. Ha referans şart, yoksa randevu yok.(Rektör hanımefendi çok yoğun :D) Her içeriye girenden sonra Ercan Karabulutta girer. Ne oldu niye gelmiş? Aysun hanım yönetmiyor yöneten yönetiyor, sen daha şimdi mi anladın bunu? Ercan bey iş yapmayacağı zaman kişileri engeller.(Hem whatsapptan hem normal aramaya) Öznur hanım daha çok gazetelere düşersin bacın yüzünden. Ankara'da mı yaşıyorlar Malatya'da mı anlayan varsa yazsın. Kocasının kadrosu Ankara, kendisi Malatya. Ama nasılsa sürekli el ele Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin odalarındaki bürokratları hep ziyaret hep ziyaret. Çok yoruluyor çok : D Onları Allah'a havale ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuscubasi (2 yıl önce)
    Siyasiler bakanlar milletvekilleri belediye başkanları meclis üyeleri atanmış bürokratlar devlet memuru işçisi sozlesmelisi her kim devletin kör kuruşunu yiyor yada peşkeş çekip yediriyor israf ediyorsa torpil rüşvet yapıyor alıyorsa iktidarı muhalefeti dahi Yedikleri yoksul eti içtikleri kan ola
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir USTAOĞLU (2 yıl önce)
    YAZIK, GÜNAH AKP iktidarı neden oy kaybediyor diye soranlara el CEVAP
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bak göreceksiniz hiçbir şey olmayacak. Burhan da memur olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (2 yıl önce)
    Namuslular da namussuzlar kadar cesur olduğu gün...bunlar ve türevleri bitecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Nasılsa heryer ele geçirmişler. Vurup çeviriyor lar. Birileri çıkıp gerçekleri söyledimi planları bozuluyor. Eee.. Sayın Reis im ülkeyi kimlere bırakıyorsun. Görüyormusun veya söylüyorlarmı sana. Aysun Hanım ve eş rektör eşi kurmuşlar düzenlerini vurup çeviriyorlar. Kim bunlara dur diyecek. Yokmu Malatya da bir babayiğit. İşte bunlar AKP yi bitirdi. Daha diyecek lafımız yok. Ancak Allah a havalettik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    İddialar çok vahim... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu olaya ivedilikle el atması lazım... Eğer darp olayının arkasında benim bu haberden çıkardığım şahıs ya da şahıslar varsa koskoca bir şehrin üniversite yönetimi mafyalaşmış demektir... Bu durum ise felaket anlamı taşımaktadır... Yazık.... Hem de çok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Atar :D
    0
    0
    Yanıtla
  • 2023 de kesin :))
    0
    0
    Yanıtla