SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Risk Almak İstemiyoruz"

0
Güncellendi - 2020-05-13 03:07:30
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3.Lig ekiplerinden Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verdiği ligle ilgili netleşen bir durumun olmadığını ifade ederek, “Biz risk almak istemiyoruz, tescil edilmesi en doğrusu” dedi.

Çelebi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle lige verilen arada sporcuların evlerinde kaldıklarını belirterek, sporculara çeşitli eğitimler verildiğini aktardı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in “Şimdilik olmak kaydıyla, elimizde değişik senaryolarımız da bulunmakla birlikte ertelenen Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerimizi 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık” açıklamasını hatırlatan Çelebi, “Biz risk almak istemiyoruz. Ligin tescil edilmesi en doğrusu. Kaş yapalım derken göz çıkartmak istemiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Çelebi, ligle ilgili henüz netleşen bir durum olmadığını ifade ederek, süreci beklediklerini ve sürece göre hareket edeceklerini kaydetti.

Koronavirüs sürecinde evde kalan sporcularla ilgili çeşitli çalışmaların yapıldığını dile getiren Çelebi, “Sporculara sosyal medya üzerinden eğitim veriliyor. Uzmanlar, haftanın belirli günlerinde çeşitli konularla ilgili sporcularımızla video konferans yoluyla bir araya geliyor. Bu program bir aydır devam ediyor. 3-4 aylık bir eğitim olacak” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız