SON DAKİKA
SON DEPREMLER

River Plate BYMS'den Mina'nın Parasını İstiyor

A- A+ PAYLAŞ

Arjantin Ligi ekiplerinden River Plate’nin, 2017 yılında Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor'a sattığı savunma oyuncusu Arturo Mina'nın transferinden kalan ödemenin yapılması için sarı kırmızılı takıma ihtar çektiği iddia edildi.

Arjantin basınında yer alan habere göre, River Plate, 800 bin dolara Yeni Malatyaspor'a sattığı Mina'nın transferinden 200 bin dolar alırken, kalan 600 bin doları şuana kadar alamadı. Haberde, Arturo Mina'nın geçişinde 600 bin dolarlık borç nedeniyle Yeni Malatyaspor'a karşı resmi bir talep başlattığı ve kalan ödemeyi istediği bilgisi yer aldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi bu sona erecek olan ve bir sene daha opsiyonu bulunan Arturo Mina, 2017-2018 sezonunda River Plate’den BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer oldu. Sarı kırmızılı formayla 77 karşılaşmaya çıkan Ekvadorlu oyuncu, bu karşılaşmalarda 7 gol kaydedip, 3’te asist yaptı.

Transfermark’ta Arturo Mina’nın BtcTurk Yeni Malatyaspor’a 680 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olduğu bilgisi yer alıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Arkadaşlar neyi konuşuyoruz ki gelir gider tablosunda çalışan müdür vb ve genel menejerin maaşları yada aldıkları maç başı tam primler 30 yada 40 bin gibi gözüküyormuydu ki Mina nın borcuda gözüksün ne yazarlar sa o okunuyor boşverin kulubün içi boşalmış satıp ta para kazanacağın futbolcun mu var yada gelir kaynagın mı eski malatya sporu gömüp bunu bu hale getiren çok bilmiş ileri gelenlere sorun bu işleri bence konuşacak yüzleri varsa yazık bu şehre çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    eğer bu durum doğruysa bakalım kim nasıl açıklama yapacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Emre (4 yıl önce)
    Bir şehir aklıyla alay ediyorlar birde hala destek istiyorlar Malatyaspor taraftarı salak ya herşeyi yaparız ederiz kimseye hesap vermeyiz yeterki destek verin nede olsa takımı onlar çıkardı istediği gibide tekrar düşürür borcada sokar gider kimene ki bundan sadece Adil ve elemanlari bilir basın felan kimse bişi soramaz taraftar soramaz sonra çıkar döverler taraftarı bu kadar vizyonsuz bir insan olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Geçen sezon gelir gider tablosunda bu oyuncunun ödemesi yapılmış gösterildi. Taraftarlar bunun hesabını sorarken Divan Başkanı Naci bey neden susturuyor du şimdi anlaşıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Arkadaşlar Adil Gevrek ve Malatya spor hakkında'ki gerçekler tümüyle ne zaman ortaya çıkar, Malatya spor kümeye düştüğü zaman alacaklılar kapıya dayandığında Adil Gevrek yönetimi bıraktığında bütün gerçekler ortaya dökülür, şu an her haber içeriği doğrudur diyemem amma bir muam'ma var gibi sanki efsane Malatya sporun başına gelenlerin tekrarı gibi görüyorum. Bu güne kadar Adil beyden nemalanarak stat içerisinde taraftara yanlış bilgi vererek Adil Gevreği pohpohlayanlar Adil Gevreğin gerçek yüzünü gizleyenler suçlu olacak.burada yazılan çizilenlere baktığımda Malatya sporun geleceğini hiç iyi görmüyorum.İnşallah bu kuşkumuz doğru çıkmaz yönetim doğru işler yapar bizde özür dileriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Sadece şu haber bile şöyle bir ortamda kafa karıştırmaya yetiyor.Başkan şeffaf olmadığı için bu değerlendirmeyi daha net yapabilirim evet maddi kriz çok büyük.Ve korkunç bir tablo bekliyor yeni malatyaspor'u !! Bunca gelire rağmen bu paralar nereye gitti ?? Hadi transfer yaptım desen şu saatten sonra sanırım bir allahın kuluna inandıramazsın belki de en düşük maliyetle kurulan süper ligde'kitek takım yeni malatyaspor.Ama şu haber bile başlı başına bu kulubün bir enkaz haline gelmeye yakın olduğunun bir göstegesi buradan bir tarafta olarak soruyorum yöneticiler okuyorsa isim vermeden bile cevap verebilirler NET !! Bu kadar gelirin varken bu paralar nereye gitti ???
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    bonservisten sadece 7 milyon euro kazandık tv iddia sponsor...gelirleri ne oyuncu paraları ödenmiş nede bonservisler nereye gittti bu paralar vicdanlı bir yandaş yok mu hesap soracak
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıldırım (4 yıl önce)
    Geçen sezon.. sadece ilk beşte bitirdiğimiz için yayıncı kuruluştta 92.milyon aldınız. Spor toto. İdaa.. isim hakkı. Kombine ve seyirci hasılatı6.. evkur ve borç türk isim hakkı. Satılan oyuncu paraları. Ne yaptınız bu kadar parayı da 600.bin doları veremiyosunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Gördüklerimiz,yaşadıklarımız ve duyduklarımız dışında da daha neler varmış neler?
    0
    0
    Yanıtla