SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP Malatya'da da 'Saadet Sahada' Programı Başlattı

SP Malatya'da da  'Saadet Sahada' Programı Başlattı
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Canbay, 'Halkla İlişkiler İlçe Taramaları' programını başlattıklarını duyurdu.

Canbay, genel başkan yardımcısı ve GİK üyelerinin de katılımıyla Soykan Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasında, "Saadet Partisi olarak çalışmalarımızın derecesini bir kademe daha artırarak başarı çıtasını yükseltmek ve partimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak için “Halkla İlişkiler İlçe Taramaları” (HİT) programını “Saadet Sahada” konsepti ile başlatılan programımızı bugün itibariyle gerçekleştiriyoruz.

Bu çalışmayla birlikte ilçelerimizdeki sivil toplum kuruluşları ve halkla olan iletişimimizi güçlendirmeyi, partimizin mesajlarını toplumun bütün kesimlerine ulaştırmayı ve teşkilatlarımızın saha çalışmalarının etkisini artırmayı hedefliyoruz.

‘’Program kapsamında Malatya’mıza gelen Genel Başkan Yardımcılarımız Mahmut Arıkan ve GİK Üyelerimiz İsmail Hakkı Akkiraz ve Mehmet Karalar’ın öncülüğünde oluşturulan ekiplerle bütün ilçelerimiz ziyaret edildi, halkımızla iç içe Türkiye’nin meselelerini ve çözüm yollarını istişare ettik. Halkımızın dertlerini dinlemek onlarla hemhal olmak için sahadayız." dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız