SON DAKİKA
SON DEPREMLER

SP'nin Malatya Büyükşehir Adayı Açıklandı

0
Güncellendi - 2019-01-25 04:25:30
SP'nin Malatya Büyükşehir Adayı Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP)'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, parti genel merkezi tarafından belirlenerek açıklandı. İl Başkanı İş insanı Osman Cemali Marasalı, SP'nin Büyükşehir adayı oldu.

Saadet Partisi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, önümüzdeki hafta sonu Ankara'da düzenlenecek aday tanıtım programı öncesinde partinin 277 belediye başkan adayı belirlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesine Ali Aktaş, Denizli Büyükşehir Belediyesine Süleyman Demirel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesine Levent Baştürk, Malatya Büyükşehir Belediyesine Osman Cemali Marasalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine Feti Pehlivan aday gösterildi.

SP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı 1978'de Malatya'da doğdu. 1998'de İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Marasalı, 2002'de yüksek lisansını tamamladı. 2011- 2014 arasında Malatya Saadet Partisinden İl Genel Meclis üyeliği yapan Marasalı, 2011-2012 döneminde Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı yaptı. 2018 Şubat'ında yeniden il başkanlığına seçilen Marasalı, evli ve 3 çocuk babası. Osman Cemali Marasalı, eski Milli Selamet Partisi ve eski Refah Partisi Malatya il başkanlarından merhum Talat Marasalı'nın oğlu.

Ankara, AA- malatyahaber.com- yeniakit.com.tr

FOTO: Osman Cemali Marasalı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • osman (5 yıl önce)
    artık yeter! söz milletin. malatya belediyesi için gereken vizyona sahip tek aday. malatyanın artık yeni yüzlere yeni fikirlere ihtiyacı var. malatyada belediye başkanlığı yapabilecek tek adaysınız osman başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat (5 yıl önce)
    Çooooook beklersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (5 yıl önce)
    Yeni yüzler yeni işler yeni adımlar rant önlensin diyelim inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    helal olsun Bu adamlara,ne davalarından vazgeçtiler,ne de partilerinden,belli ki çıkar için saadetli değiller,dürüst,ilkeli ve inançlı oldukları apaçık ortada, siyasi olarak Maraşalı ailesi ile zıt görüşlü olsamda ilkeli ve omurgalı duruşları takdire şayan.. Malatya halkı eğer hak-hukuk arıyorsa kesinlikle tercihlerini gözden geçirmelidir. saygılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (5 yıl önce)
    Osman MARASALI kimdir diye bi baktım. Adam Malatyanın yerlisi ve yetişrildiği aile bakımından çok erdemli ve hasiyetli ve samimi ihlası açık bi şahıs olduğunu öğrendim. İşlerini Malatya ya yatırım yapıyor muş Malatya kalkınsın diye. Ben Sellahattın başkanı çok severdim taki temizlik işcisini azarlarken şahit olum o günden sonra oy verme bakımından aklımda çok şey değişti. Saadet partisi böyle bi şahsiyeti çıkarırsa bir AK partili olarak ben oyumu bu kişiye vereceğim. En azından Ak parti şunu görsün Malatya kimsenin kralığı değildir babadan yada akrabaya geçen bir taht olmadığını öğrensinler siyaset sadece zenginlerin sofrasının olmuyacağını bilsinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogrucu (5 yıl önce)
    Gönlümüz ve dualarımız sizinle beraber. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurnaz (5 yıl önce)
    Hiç değilse belediye meclisi için Saadet’e verilirse AKP rahat hareket edemez
    0
    0
    Yanıtla
  • açın ağzınızı dikin havaya ve bekleyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • nuretttin (5 yıl önce)
    haluk Cömertoğlu saadet veya bağımsız Battalgazi'den aday olursa kesin alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Ne olacaktı ki, ona gitti olmadı, buna dedi olmadı, şunu tutalım getirelim dedi o da olmadı, nihayetinde kendi oldu...
    0
    0
    Yanıtla
  • nurettin (5 yıl önce)
    saadet battalgazi ve Yeşilyurt'ta sağlam adaylar gösterirse sürpriz yapabilir. çünkü Malatyalılar Battalgazi ve Yeşilyurt adaylarına çok tepkili. büyük şehirde saadet zor kazanır. selahattin başkan büyük şehri rahatlıkla alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • rafik (5 yıl önce)
    Adam gibi adam...Allah yolunu açık etsin...
    0
    0
    Yanıtla