SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadrettin Konevi Caddesi'nde Asfaltlama

0
Güncellendi - 2021-11-22 01:35:10
Sadrettin Konevi Caddesi'nde Asfaltlama
A- A+ PAYLAŞ

Malaya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı merkezde sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Melekbaba Mahallesi Sadrettin Konevi Caddesinde altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarına başlayan Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı çalışmalarını tamamladı.

Çok kaliteli bir asfalt serim çalışması gerçekleştirildiğini belirten Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir, “Melekbaba Mahallesi olarak sevinçliyiz. Sadrettin Konevi Caddemizin su abone bağlantıları bitti. Caddemizde kaldırım çalışmaları da tamamlandı. Bu çalışmaların sonrasında ise Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından caddemize halı gibi asfalt serim işlemleri yapılıyor. Bu çalışmalar kolay değil belirli bir süreç aldı ama yapılan asfalt çalışmasını görünce de insan mutlu oluyor. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve ekibine teşekkür ederim. Yapılan hizmet pahalı bir hizmet. Bugün itibariyle belki de 30-40 seneyi kurtaracak çalışmalar yapıldı” dedi.

Mahalle sakini ve esnaflarından Aliseydi Avcu, “Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetlerden memnunuz. Yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ederiz” dedi.

Kaliteli hizmetler ürettiklerini belirten Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “ Hidayet Mahallesi sınırlarından başlayan Sadrettin Konevi Caddesi üzerinde çalışmalarımızı yapıyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu dönüşüm çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlandı. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı olarak üst yapı çalışmalarını yapıyoruz. Asfalt çalışmasını yaptığımız güzergâh 4 mahallemizi ilgilendiren bir güzergâh. Çalışmaları yaptığımız caddemiz aynı zamanda minibüs ve otobüs güzergâhı. Halkımıza çalışmaların yapıldığı dönemdeki sabırlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Malatya genelinde yaptığımız altyapı ve üst yapı çalışmalarımızın bir bölümünü de Melekbaba Mahallemizde yapıyoruz. Çalışmalarımızla birlikte halkımızı hem kaliteli içme suyuna hem de kaliteli üstyapı çalışmalarına kavuşturuyoruz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız