SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sabah 08.30.. Tecde'de Bir Kayısı Ağacı..

0
Güncellendi - 2021-03-26 09:54:53
Sabah 08.30.. Tecde'de Bir Kayısı Ağacı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Cuma sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı devam ederken, il merkezinde tomurcuklanmış kayısı ağaçlarındaki kar ilginç görüntü oluşturdu.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Malatya'nın da dahil olduğu bölgede, aralıklı yağmur ve kar yağışı beklendiği, ayrıca 30 Mart Salı gününe kadar da bölgedeki üreticilerin zirai don olayına karşı duyarlı olmaları konusunda açıklama yapmıştı.

Meteoroloji'nin, "Zirai don beklendiğinden özellikle kayısı üreticileri başta olmak üzere yetkililerin ve çiftçilerimizin tedbirli olmaları gerekmektedir."dediği ve 30 Mart Salı günü saat 10.00'a kadar olan süreyi kapsayan zirai don tahmin ve uyarısı, Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yarısı, Valilik tarafından basın kuruluşlarına iletildi.

Meteorolojinin uyarısının ardından, Malatya il merkezinde sabah 08.00 sıralarında başlayan kar yağışı 1 saati aşkın bir süre yoğun bir şekilde devam ederken, bu haberin görseli olan kar altındaki tomurcuklu kayısı ağacı fotoğrafları, 08.30 sıralarında Tecde Üst Kanal'daki bir bahçeden çekildi.

Bu arada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün, Malatya merkez ile ilçelerine ilişkin, 26 Mart 06.00 ile 27 Mart 06.00 saatleri arasındaki yağış ve en yüksek hava sıcaklığı tahminleri de şöyle:

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Levent BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa Kadıoğlu (3 yıl önce)
    Bir de Tecde nin 20 yıl öncesini hayal edelim....!
    0
    0
    Yanıtla
  • Koray (3 yıl önce)
    Allah çiftçiye yardım etsin ne kayisi kalır ne bisey bu soğuklardan iklim değişti ne yazık
    0
    0
    Yanıtla