SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık Çiftpınar Sezonu Kapattı

0
Güncellendi - 2019-12-16 16:28:36
Sadık Çiftpınar Sezonu Kapattı
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe, Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Sadık Çiftpınar'ın ön çapraz bağında kopuk tespit edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'de sakatlar kervanına Sadık Çiftpınar da katıldı. Sadık, bir pozisyonda yere ters bastı ve dizini tutarak acı içerisinde kendini yere bıraktı. 26 yaşındaki savunmacı, oyuna devam edemedi.

Geçtiğimiz sezon ara transferde Yeni Malatyaspor'dan transfer edilen Sadık Çiftpınar'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan Fenerbahçe, 26 yaşındaki futbolcunun ön çapraz bağında kopuk tespit edildiğini açıkladı. En az 7 ay sahalardan uzak kalması beklenen Sadık Çiftpınar, sakatlığı nedeniyle 2019-20 sezonunun geri kalanında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Sadık Çiftpınar'ın yapılan muayenesi ve MR değerlendirmesi sonucu ön çapraz bağında kopuk tespit edilmiş ve tedavisi için gerekli planlamalar yapılmıştır.

2019-2020 Cemil Usta Sezonunu kapatan futbolcumuz Sadık Çiftpınar'a geçmiş olsun der, sağlığına bir an önce kavuşmasını dileriz."

fanatik.com.tr- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyyupk (4 yıl önce)
    Tamda kıvamına gelmiştin Sadık kardeşim Allah şiva versin İnşaallah geçmiş olsun öpüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla