SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık'ın 'Bedelini Ödeyeceksin' Sözlerindeki Hedef Gevrek mi?

Sadık'ın 'Bedelini Ödeyeceksin' Sözlerindeki Hedef Gevrek mi?
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un eski futbolcusu Sadık Çiftpınar'ın sosyal medya hesabından yaptığı "Keser döner, sap döner, Gün gelir hesap döner.." diye başlayan paylaşım tartışma yaratırken, Çiftpınar'ın bu paylaşımında ima ettiği ismin kulübün eski başkanlarından olan ve Pazar günü yapılan "kanunsuz" kongrede yeniden kendini başkan seçtiren Adil Gevrek olduğu öne sürüldü.

Konuya ilişkin olarak, odatv4.com'da “Sadık Çiftpınar'ın Hedefinde Kim Var?” başlığıyla yer alan haber şöyle:

"..Kasımpaşaspor'da forma giyen 30 yaşındaki stoper Sadık Çitfpınar'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı. Çiftpınar'ın 'bedelini ödeyeceksin' şeklinde tehdit içeren paylaşımını kimin için yaptığı tartışma konusu oldu.

Kasımpaşaspor’da forma giyen 30 yaşındaki stoper Sadık Çiftpınar sosyal medya hesabında "Keser döner, sap döner. Gün gelir hesap döner.. Vakit geldi, bana yaşattığın maddi, manevi sıkıntıların bedelini ödeyeceksin!" ifadeleriyle bir paylaşımda bulundu.

Takipçilerin ikiye bölen paylaşımda Çiftpınar bir açıklama yaparak konunun Fenerbahçe ile alakalı olmadığını belirtti. Çiftpınar, "Arkadaşlar konu Fenerbahçe veya sayın başkanım Ali Koç ile alakalı değil" diyerek Fenerbahçe tartışmalarına son verdi.

ADİL GEVREK İÇİN OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
Eski takımı Yeni Malatyaspor'un yeniden başkan seçilen Adil Gevrek'in yapmış olduğu açıklamalar üzerine yaptığı paylaşım bir çok kullanıcı tarafından sebep olarak gösterildi. Geçmişe dönük borçların kulübü yıkılma noktasına getirdiğini belirten Gevrek, Yeni Malatyaspor'dan alacağı olan futbolculara "Eski futbolcularımızın alacakları konusunda bize destekleri çok önemli. Herkesin elini taşın altına koyması lazım." ifadeleri ile seslendi. Eski takımından olaylı bir şekilde ayrılan stoperin yaptığı paylaşımın Yeni Malatyaspor'a yönelik olduğu iddialar arasında…"

odatv4.com'daki haberi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:

https://www.odatv4.com/spor/sadik-ciftpinar-in-hedefinde-kim-var-keser-doner-sap-doner-77539793

odatv4.com- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • ALİ (9 ay önce)
    Sadık da taraftara çektiği hareketin hesabını mutlaka verecek.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Forzamalatya (9 ay önce)
    Zaten Ancak gücünüz Malatya ya yetiyor. Bir de sen vur Sadık hiç mi vicdan yok sizde. Sözlerin Sadece Adil beye değil tüm Malatyalılaradır ne bu kinin. Seni bu şehir oralara getirdi. Kalbimiz zaten kırık Bir Messi Bir Ronaldo... Sizden daha çok bu memleketin insanını seviyor
    %15
    %85
    Yanıtla
  • baba (9 ay önce)
    Büyük kaptan haklısın.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Haci (9 ay önce)
    Kimse kimsenin parasını,hakkını yiyemez.Yerse er yada geç birgün öyle yada böyle ondan alırlar yada çıkar.Bu böyledir.Tarih böyle olaylarla doludur.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Mehmet can (9 ay önce)
    Adam.hakli kaç para dan vazgeçip fener den geldi adem de aynı şekilde bu çocukları adil efendi rezil etti adamların futbol kariyerleri bitti yine iyi sabırlılar
    %72
    %28
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (9 ay önce)
    Yaptığın terbiyeszlik unutulmadı sen unutun galiba en iyisi sus konuşma
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Önce Malatyalı olduğumu özellikle belirtmek isterim.Y.Malatyasporu Türk futbolunun yüz karası haline getirenleri görmeyip,Parasız oynatılan futbolcuları ,parayla tutulan bir avuç bedavacı,dürümcü,çorbacı ..güya taraftarın önüne atıp,kışkırtarak kenara çekilenleri, futbolcu parasına göz dikenleri görmeyip , futbolcunun cevap vermesine dayanmayanların(Kaldıki bu futbolcu kaç defada özür diledi!) terbiyesizlikle suçlamak garabetin daniskasıdır.Sen o buhar olan 400 trilyonu hatırlıyormusun? sorabilirmisin? Soramazsın.Malatyayı Türkiye ye rezil ettiniz.Rezil etmeye devam ediyorsunuz.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (9 ay önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Nuri bey sadık seyirciye yaptığı terbiyesliği anlamayan teraftar benim malatyalı olup olmadığımı sorulamaya zekan yetiyormu adil gevrekle senin ne farkın var o para için herşeyi göz yuman sen de sadıkın yaptığı hakareti spor sanan yeteneklersiniz
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Beyefendi sizde ne teknik,ne pratik nede sosyal zeka var.Malatyalı olduğumu özellikle belirtmemdeki amaç ,ait olduğum şehrin ve onun taraftarı olmama rağmen bu haksızlığa dayamayıp futbolcuyu bu anlamda destekliyor olmamı anlamanız içindi.Ama hâlâ anlıyamamışsınız.Ayrıca anlayamadığımız bir başka konu ise Klüp yönetimi bu çirkin harekete karşılık sadıktan özür dilemesini istemişti,Sadıkta yaptığı bu çirkin hareket için pişman olduğunu defalarca hem klüpden hemde seyirciden özür dileyerek gösterdi.Sizin zekanıza göre futbolcunun bu çirkin hareket için özür dilemesi alacaklarından da vazgeçmesi gerektiği anlamı mı taşıyor?Sizlerde belliki borçluya borcu ödememek için hertürlü durumu fırsat görüp bunu spor ahlakı zanneden yeteneklerdensiniz.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (9 ay önce)Nuri isimli kullanıcı yorumuna
    Sadık terbiyesiz bir oyuncu paskal numa gibi bu oyuncunun o hareketini 7 den 70 herkes izledi sen ailenle o olayı izlediğinde kendini nasıl ve ne hisettin ikinci adil gevreğin iyi birini olduğunu yazmadım hep eleştirdim senin gibi yapay beyinler sisayete de böyle akla karayı karıştırıp içinde çıkılmaz bir hal oluyor sadık gibi 30 tane oyuncu var hiç biri terbiyesizlik yapmadı seyircimi sadıkın parasını vermedi adil geverk orda ona neden yapmadı seyirciye yaptı onun yaptığı o terbiyesizlik bazılarına iyi geliyor demeki
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Yukarıdaki yorumlardan hâla sadığın hareketini tasvip ettiğim sonucuna varıyorsan sahip olduğun beynin,yapay beyin ile zerre kıyaslanamaz.Ya okuduğunu anlamıyorsun yada anlamamazlıktan geliyorsun.Birde konuyu siyasete taşıyarak konuyu başka mecralara taşıma gayretine giriyorsunki bu seni çok aşar.Ben davranışları sen kişileri tartışıyorsun..Özür en büyük erdemdir.Buna karşılık insanların borç yada alacaklarına sadık olması da bir erdemdir.Anladınızmı?
    %50
    %50
    Yanıtla