SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sağlık Kampüsü'ne Adli Psikiyatri Hastanesi!

0
Güncellendi - 2018-07-06 04:44:02
'Sağlık Kampüsü'ne Adli Psikiyatri Hastanesi!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 100 yataklı Adli Pskiyatri Hastanesi'nin yapılacağı, bu hastanenin binasının da Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin bulunduğu, 150 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi (FTR) yapımının sürdüğü eskiden Şeker Fabrikası'na ait olan alanda inşa edileceği öğrenildi.

Yüksek güvenlikli olarak inşa edilecek olan Adli Psikiyatri Hastanesi'nde cinayet, tecavüz, cinsel istismar başta olmak üzere işledikleri suçlardan sonra akıl hastalığı teşhisi konulanların barındırılacağı ve aynı zamanda tedavilerinin de yapılacağı bildirildi.

Adli Psikiyatri Hastanesi'nin Malatya'nın yanı sıra Afyon, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, Samsun ve Van illerinde de yapılacağı öğrenildi.

Bu arada, "tehlikeli tutuklu ve hükümlülerin barındırılacağı bir cezaevi" niteliği de bulunan hastanenin, hergün binlerce vatandaşın sağlık hizmeti aldığı Şeker Fabrikası arazisindeki sağlık kampüsü yerine, Akçadağ ve Doğanşehir'de inşa edilmekte olan yeni cezaevleriyle aynı yerde bulunmasının daha uygun olacağı öne sürülüyor.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- malatyayorum.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • murat (6 yıl önce)
    oh ne ala elazığ'a 1040 yataklı şehir hastanesi malatya'ya 100 yataklı adli hükümlü hastanesi üstelik yeni devlet hastanesinin yanı şehrin en gözde yerine. adli tıp kurumu da burada. en sorunlu yatırımlar malatya'ya malatya'ya verilen değer bu mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya da zaten 1000 yataklı hastane var. Rahmetli özal in yaptırdığı araştırma Hastanesi toplam yatak sayısı 1300 küsur .
    0
    0
    Yanıtla
  • araştırma hastanesi ağzına kadar dolu üstelik malatya'dan ziyade doğudan gelen hastalara hizmet veriyor. malatya'daki hastanelere giden vatandaş ancak sıra bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demo (6 yıl önce)
    Merkezde olmasın çok tehlikeli olur.
    0
    0
    Yanıtla