SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahte Para Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Polis tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda toplam tutarı 3 bin 320 lira olan sahte banknot ele geçirildi. Ayrıca, bir başka operasyonda da 280 gram esrar bulunduğu bildirildi.

Operasyonla ilgili polis açıklaması şöyle:

"İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sahte paraya yönelik yapılan çalışmalarda, 19.028.2010 günü İlimiz Merkezinde bir esnafa kayısı alışverişi sırasında 4 adet 200 TL, 16 adet 100 TL ve 4 adet 50 TL olmak üzere toplam 2.600 TL değerinde sahte para verildiği tespit edilmesi üzerine, görevlilerimizce yapılan çalışmalarda sahte paraları veren şahıslar aynı gün yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahısların yapılan üst aramasında da 6 tane 100 TL, 2 adet 50 TL ve 1 adet 20 TL olmak üzere toplam 720 TL değerinde sahte para ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili olarak toplam 3320 TL değerinde sahte para ele geçirilmiş, bu paraları piyasaya süren 2 şahıs hakkında TCK 197 (Parada Sahtecilik) suçundan işlem yapılmıştır.

Ayrıca 20.08.2010 günü İl Merkezinde yapılan operasyonda 2 şahıstan 280 Gram Esrar Maddesi ele geçirilmiş olup şahıslar hakkında “UYUŞTURUCU ESRAR MADDESİ BULUNDURMAK ” suçundan işlem yapılmıştır."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam