SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Salgın Kontrol Altında"

A- A+ PAYLAŞ

Yakınca Beldesi'nde yaşanan ve 629 kişinin etkilendiği salgın kontrol altına alındı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Sağlık İl Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin, alınan tedbirlerin işe yaradığını söyledi.

Zengin salgınla ilgili yaptığı açıklamada; "Pazar günü yoğunlaşan vaka sayısı oldukça düştü. Bu alınan tedbirlerin ciddi anlamda işe yaradığını gösteriyor. Yakınca bölgesindeki vatandaşlarımız sıkıntıyla muhatap oldular. Suların dezenfekte edilmesi, klorlanmasından sonra temiz su vatandaşa verilmesiyle birlikte problem giderilmiş oldu. Sulardan alınan numuneleri Ankara Hıfzıssıha'ya gönderdik. Sonuç gelmedi " şeklinde konuştu.

Pazar günü yaşanan ve çok sayıda kişinin aynı şikayetlerle hastanelere akın ettiği salgında, Yeşilyurt Belediyesi ve Yakınca Belediyesi birbirlerini suçlamıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız