SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şampiyonaya 7 Sporcuyla Gidecekler

Şampiyonaya 7 Sporcuyla Gidecekler
A- A+ PAYLAŞ

Samsun'da gerçekleştirilecek olan Ümitler Kadın-Erkek Türkiye Boks Şampiyonasına, Ertaş Spor Kulübü'nden 7 sporcu gidecek.

Ümitler Kadın-Erkek Türkiye Boks Şampiyonası 14-20 Ocak tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilecek. Malatya Boks İl Seçmeleri'nde kilolarında birinci olan sporcular, şampiyonada mücadele etme hakkını kazandı.

Ertaş Spor Kulübü Başkanı Nurullah Ertaş, "Boks İl Seçmeleri'nde 7 sporcumuz kilolarında birinci oldu. Sporcularımız, 14-20 Ocak tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilecek olan Ümitler Kadın-Erkek Türkiye Boks Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecek" dedi.

Ümitler Kadın-Erkek Türkiye Boks Şampiyonası'nda yer alacak olan sporcular şöyle: "49 kilogramda Enes Işık, 52 kilogramda Beytullah Kılıç, 56 kilogramda Mert Taş, 69 kilogramda Burak Akça, 75 kilogramda Tufa Can, 81 kilogramda Emre Atabey ve 91 kilogramda İbrahim Aluçlu."

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız