SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3. Sanat Sokakta Etkinlikleri Başladı

0
Güncellendi - 2018-08-01 21:59:51
3. Sanat Sokakta Etkinlikleri Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından bu yıl 3’üncü kez düzenlenen “Sanat Sokakta” etkinlikleri başladı. 3.Sanat Sokakta Etkinlikleri her akşam saat 21.00’de başlamak üzere 6 gün boyunca devam edecek.

Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı’nda gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında müzik dinletisi, konserler ile tiyatro ve sinema gösterimleri sunuluyor. Etkinliklerin ilk gün programı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi enstrüman kursiyerlerinin müzik dinletisi ile başladı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda müzik dinletisinden sonra Kemal Sunal anısına Tosun Paşa filminden bir bölüm canlandırıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MBŞT) oyuncularının rol aldığı gösterim, büyük beğeni topladı.

Tiyatro gösteriminden sonra MABESEM Saz ve Söz Sanatçıları sahne aldı. Gece geç vakitlere kadar devam eden programda MABESEM Sanatçısı Meltem Türün, sevilen Türküleri seslendirdi. Programda down sendromlu Soner Şahin’in, (Soner Emmi ) sahnedeki performansı duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Vatandaşları duygulandıran Soner Emmi, yoğun tezahürat aldı.

31 Temmuz gecesi başlayan 3.Sanat Sokakta etkinleri her akşam saat 21.00’de başlayarak, altı gün boyunca devam edecek ve 5 Ağustos 2018 tarihinde düzenlenecek programla tamamlanacak. Ücretsiz düzenlenen etkinliklere tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız