SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Savaşa Değil Seçime Gidiyoruz, Huzuru Bozmayın"

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi'nde dün gece AKP ve CHP'li iki grup arasında çıkan, 2 CHP'linin yaralandığı afiş kavgasıyla ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Bir taraftan afişlerimiz yırtılıyor, bir yandan çeteler tarafından genel başkanımızın afişlerine saldırı düzenleniyor, diğer taraftan afiş asarken gençlik kollarımıza saldırıda bulunuyorlar. Bunları kınıyoruz” dedi.

Ağbaba, İnönü Caddesinde Çarşamba gecesi meydana gelen olayda AKP ve CHP gençlik kollarına mensup iki grup arasında çıkan tartışmayla ilgili açıklamada bulundu.

Ağbaba, “Bir taraftan afişlerimiz yırtılıyor, bir yandan çeteler tarafından genel başkanımızın afişlerine saldırı düzenleniyor, diğer taraftan afiş asarken gençlik kollarımıza saldırıda bulunuyorlar. Bunları kınıyoruz. Biz savaşa değil seçime gidiyoruz. Herkese seslenmek istiyorum; bu huzurumuzu bozmayın. İnsanlar gitsinler özgürce sandıkta oylarını kullansınlar. Afiş yırtarak, gençlere saldırarak oyunuzu artıramazsınız. Malatyalılar sizi daha iyi tanır. Ben Malatyalıları suçlamıyorum, bir grup çete var maalesef hem afişlerimize hem de gençlerimize saldırıyorlar” dedi.

Öte yandan yaşanan olayda 2 mensupları yaralanan CHP'nin avukatları hakaret, tehdit, darp, yaralama gibi suçlardan Beydağı Karakolu’na saldırganlar hakkında şikayetçi oldular.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Çelik (11 ay önce)
    Montaj videolarla, yalan haberlerle bir korku atmosferi yaratıyorlar. Eğer Erdoğan kazanırsa ekonomik kriz, hukuksuzluk, liyakatsizlik, torpil ... ve sığınmacı sornu daha da derinleşecek. Bizim millet bunu bile bile akp'ye oy veriyor. Her şey daha kötüye gittiğinde yine bir düşman/dışgüç/mihrak uyduracaklar. Yine olan bize olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erkan (11 ay önce)
    CHP liler şimdiden ağlamaya başladı.İnsan kendini bir sorgular bu vatandaş bize niye oy vermiyor diye.
    %8
    %92
    Yanıtla
  • Ali (11 ay önce)
    Evet savaşa gitmiyoruz ama 40 senedir mücadele ettiğimiz PKK terör örgütünün ülke yönetimini ele geçirmemesi için mücadele ediyoruz.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • pkk yı suriyeye yerleştiren kim suriyedeki mayınları temizleyen kim..pkk terör örgütü değildir diyen kim ..ege de adaları işgal edilmesine izin veren kim..yunan basını "kılıçdaroğlu seçilirse adaları geri alır erdoğanla anlaşıyoruz demiş..biraz araştırın .
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Bak bu yalanı bile bileeee söylüyorsunuz sonra biz müslümanız. Allah yukarıda kimin kimle ne iş cevirdigini herkes biliyor. Geçmişiniz belli. Eee bakıyoruz şimdi hudapar falan valla sizden korkulur. Gelecekte bizi erdoganci da yaparsınız siz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 1999 da terör sifirlanmisti. Ondan sonradır bitmedi evet ?? Ya siz aklımız ile iyi alay ediyorsunuz ya da gerçekten herşeye inanıyorsunuz. Kılıçdaroğlu da terör ile mücadele edecek. Devlet bakidir. Mesela eminim ki Kılıçdaroğlu hiç kandirildik demeyecek. Malum hatırla bazılarını herkes kandırdı ben anlamıyorum ki ülke yönetiyor kandirildik diyor, ne istediniz de vermedik diyor, deprem bölgesine gelip helalleşiyor. Hala anlamadınız değil mi ?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Pütürgeli (11 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Oslo da görüşen, kandile heyet gönderen , terör örgütünün sembollerini suç olmaktan çıkartan, barzaninin peşmergelerini nusaybin üzerinden geçmesine müsade eden, iç güvenlik yasasını değiştirip askerin polisin kimlik sormasını engelleyip Sur ilçesinde El Yapımı Patlayıcıların döşenmesini izleyip yüzlerce şehit vermemize sebep olan, pyd nin lideri salih müslimiyi Ankarada devlet konuk evinde ağırlayan , dolmabahçe mutabakatını akp ve hdp milletvekilleri açıklarken izleyen, bebek katilinin İmralıdaki adasına turlar düzenleyen, kendi parti toplantısında " Osmanlıda K... tan vardı , buna alışacaksınız diyen ", Türkiyeye katil diyen şivan teröristine konser verdirten, her türlü milliyetçiliği ayağı altına aldırtan, katil osman ö. TRT ye çıkartan, bebek katilinin Nevruz bildirisini meydanlarda okutan, karayılan katiline hdp li vekilleri heyet olarak gönderen , Irak ın petrolünü merkezi hükümetin izni olmadan barzani ile alıp satan, Tuğrul TÜRKEŞİN " Vallahide, billahide bu yardımlar BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE GİTMEDİ dediği YARDIM TIRLARINI gönderen .... KİM???????? Ondan sonra milliyetçi olmak aklınıza geldi öyle mi ? Hadi Sende.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Evet savaşa gitmiyoruz ama 100 yıldır sizin gibi sığ zihniyet ve sadece kulaktan duyma haberi bilen, kendi yaptığı ettiğini başkalarına yansıtan kişilerle mücadele ediyoruz.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Ali isimli kullaniciya (11 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Simdimi Aklina Geldi pkk
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (11 ay önce)
    Çok duygulandım
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Ömer (11 ay önce)
    Sn vekil Cumhurbaşkanı, iç işleri bakanı bu dil ile konuşursa tabandaki halk da birbibrine girer. Seçime gidiyoruz biz kardeşiz arkadaslar. Gerçekten Kemal beye oy vermeyi düşünmüyordum ama bu seçim vereceğim cidden bu ülkeyi birleştirecek , düzeltecek kişi o.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ülkemizde özerklik isteyerek bölünmenin ilk aşamasını gerçekleştirmek isteyenler kardeşimiz değildir.Bunlarla sonuna kadar mücadelemiz devam edecek.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Özerklik ile ilgili kimin videosu var aç izle bakalım eminim çok sasiracaksin. Siz bizim aklimiz ile alay edemezsiniz. En doğru aday kemal beydir. Yalan yere insanlara çamur atarak , milleti korkutarak oy devşirmeyi bırakın. Zamanında arka kapılar ardında , TC mizi kaldırırken biz yapmayın diyorduk, feto ile kumpaslar kurarken yapmayın diyorduk , şimdide hudaparla yapıyorsunuz, bir başka cemaati aliyorsunuz. Siz varya siz keşke yüz yüze olsak da yüzünün kizardigini gorebilsem
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (11 ay önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın Troll, sizi üzecek bir bilgi paylaşacağım . AKP''nin 2022 yılındaki "Demokratikleşme Programı" bu özerkliği içeriyor. Oku da gel. Gözlerinden öperim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Apoya sayın diyen, şehide kelle diyen, pkk bayrağını sallamayı suç olmaktan çıkarttık diyen, pkk ile görüşen arkadaşı ben gorevlendirdim diyen, biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen, bebek katiline tv gönderip onu hayata dahil ettik diyen, habur da çadır mahkemeleri kuran, davullu zurnalı terörist karsilatan, fetö ya muhterem hoca efendi diye olimpiyat düzenleyip bu sıla hasreti bitsin diyen, ne istediniz de vermedik diyen ( biz yazmaktan usandık. Siz yapmaktan utanmıyorsunuz ) ve daha yazmadığım binlerce vatan hainliğini yapan kardeşimiz değildir. Bunlarla mücadelemiz 1071 yılından beri devam etmiştir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ben de ilk defa Kemal beye vereceğim
    %67
    %33
    Yanıtla