SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Savcının Taciz Davası

A- A+ PAYLAŞ

 

Halen Malatya'da görev yapan Cumhuriyet Savcısı Aslı Betül Cevizoğlu’nun Sarıyer Adliyesi’nde görev yaptığı 6 Temmuz 2009’da, kendisine ıslıklı ve sözlü tacizde bulunduğu gerekçesiyle 2 kardeşi polislere dövdürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada, 3 savcı ile 3 polis, 2 avukat ve 4 vatandaş talimatla ifade verdi.

İki savcı, Cevizoğlu’nun karakolda iki kardeşi polislerle birlikte dövdüğünü, bir çerçeveyi de şüphelilerden birinin kafasına vurduğunu kendilerine anlattığını aktardı.

Olay tarihinde başsavcı vekili olan Fazlı Arslanalp ise “Kendisi o gün nöbetçi savcı olarak görevliydi. Olayı görmedim. Karakoldaki olaydan da bilgim yok. Aslı Hanım’ı adliyeye geldiğinde gördüm.

Ancak kıyafeti mesai saatlerinde giyilebilecek bir kıyafet değildi. Kuralları zorlayan bir kıyafetti.

O günkü kıyafeti soruşturma dosyasındaki resimlerden bellidir” dedi. Olay günü karakolda görevli olan polis memurları ise kadın savcının kimseye vurduğunu görmediklerini anlattı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız