Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Malatya Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürü Özgür Özdemir’i ziyaret ederek Arguvan’da yaşanan sorunları dile getirdi.
Arguvan ilçe merkezinin içme suyu şebeke ağının yenileneceğini belirten Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş “Şehir Merkezinde MASKİ tarafından içme suyu şebeke ağı ve isale hattının yenileceğinden dolayı asfalt ve kilittaşı yapılamaması nedeniyle vatandaşlar sıkıntı yaşamaktadır.” dedi.
MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ise ilçe merkezinde şebeke ağının yenilenme projesinin ihale aşamasında olduğunu ve yasal prosedürleri beklediklerini ifade etti.
Ayrıca Mahallelerin içme suyu, kanalizasyon ve güneş enerjisi ile çalışan su depolarının sıkıntılarını da dile getiren Başkan Kızıldaş, MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir’e yaşadıkları sorunları dile getirdi.